עוגת אפרסק ובזיליקום
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 263 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, סודה לשתיה, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת אפרסק, עוגת אפרסק, ו ריבס-עוגת אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ציפוי, לשלב אפרסקים, 1/3 כוס סוכר, בזיליקום, ומיץ בקערה; בואו לעמוד 1 שעה.
כדי להכין עוגת קצפת, לשקול או בכפית קלה קמח לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח, 7 כפות סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח בקערה; מערבבים עם מקצף.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או שני סכינים עד התערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בחמאה עם מזלג רק עד בשילוב (לא overmix). כפית את הבצק למחבת אפיית מתכת עגולה 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. בעדינות לצחצח את הבצק עם חלב.
מפזרים סוכר ושקדים שנותרו.
אופים ב 400 במשך 23 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות במחבת על מתלה תיל.
הסר shortcake מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
חותכים shortcake לתוך 12 טריזים. למעלה כל אחד עם תערובת אפרסק 1/3 כוס ו 1 כף יוגורט.