עוגת בייגלה עם פירות יער מעורבים
עוגת בייגלה מעורבת ברי דורש סביב 28 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 523 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, גבינת שמנת, בייגלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. מתכונים דומים: עוגת בייגלה עם פירות יער מעורבים, עוגת פירות יער מעורבבת, ו עוגת פירות יער כפרית.
הוראות
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 204°; ערפל 9-by-13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מניחים כעכים מרוסקים בקערה של מעבד מזון.
מוסיפים סוכר וחמאה מומסת ודופק לשלב. לחץ על תערובת בייגלה לתוך צלחת אפייה ואופים במשך 8 דקות.
להעביר מתלה תיל ולאפשר להתקרר לחלוטין, על 20 דקות.
הפוך מילוי: באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת עם סוכר 3/4 כוס עד מעורבב היטב, על 2 דקות. מקפלים ביוגורט ווניל.
מורחים על קרום בייגלה מקורר, מכסים בניילון נצמד וצינה לפחות 2 שעות.
בקערה גדולה, לפזר את שתי החבילות של ג ' לטין ב 2 כוסות מים רותחים.
בואו מגניב עד התערובת מתחילה לקבל syrupy, על 15 דקות. מערבבים תותים אוכמניות ושופכים על שכבת גבינת שמנת. צ ' יל עד המשרד, 2-3 שעות.
קרם שוט עד פסגות רכות טופס.
הוסף 1 כף הנותרים. סוכר ולהמשיך להצליף עד פסגות נוקשות טופס.
חותכים טארט לריבועים ומגישים עם קצפת.