צריך קינוח צמחוני? עוגת בננה יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-50 דקות. גשו לסופר וקנו בננות, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תותים ופאי שמנת, חטיפי אפרסקים וקרם, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה של מערבל מצויד מצורף משוט, לשלב את הקמח, מלח, וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
2
מערבבים במשך 1 דקה.
3
מוסיפים את החמאה ומערבבים רק עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים את המים והחומץ יחד, ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
חמאה
קמח לכל מטרה
מים
4
מערבבים במהירות בינונית עד לקבלת הבצק. אל תתערבב יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
בצק
5
מחלקים את הבצק ב 2 וצורה לתוך עגול, דיסקים שטוחים על גיליונות של נייר שעווה. לעטוף בנפרד להכניס למקרר במשך 30 דקות. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק עם פינים מתגלגלים מקורנים קלות לעיגול גדול בעובי של 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מערוך
6
מניחים את צלחת העוגה הפוך על גבי לקצץ עם סכין חדה, משאיר על בצק 2 סנטימטרים נוספים כל הדרך מסביב.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
סכין
7
מגלגלים את הבצק מעגל על מערוך, ואז מגלגלים אותו לצלחת העוגה; או, לקפל לרבעים, להעביר לצלחת העוגה, ולפתוח. בעדינות לחץ על הקרום למקום, הפיכת כל בצק עודף תלוי מעל מתחת כדי ליצור קצה עבה יותר. לחץ על הקצה עם החלק האחורי של מזלג כדי ליצור קצה דקורטיבי. חזור עם piecrust האחר ולהשאיר מכוסה במשך 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
קרום
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
8
מחממים התנור ל 375 מעלות F. קו כל קרום עם גיליון של רדיד אלומיניום במשקל רגיל, ולאחר מכן לשפוך כ 3/4 קילו שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
קרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
9
אופים את הקרום 25 עד 30 דקות, רק עד יבש ולהגדיר - ואז להסיר את רדיד ושעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
10
אופים עוד 10 עד 15 דקות או עד חום זהוב, בודק לעתים קרובות כדי למנוע אפייה יתר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
הסר מהתנור מיד ולתת מגניב על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מערבבים את החלב, המלח, ואת שעועית וניל במחבת לא אלומיניום וחום, ערבוב מדי פעם. ברגע שהתערובת מתחילה לרתוח, לכבות את החום ומערבבים את התערובת במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
לטאטא את חלמוני ביצה וסוכר יחד עד צהוב עבה וחיוור, ואז בהדרגה לטאטא את קורנפלור. בהדרגה לטאטא במחצית תערובת חלב חם.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
חלמון ביצה
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
יוצקים את תערובת החלמון-חלב בחזרה לסיר עם תערובת החלב ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, עד התערובת רותחים ומתחיל להתעבות. להפחית את החום בינוני נמוך לבשל, ערבוב, כ 5 דקות יותר, עד התערובת כבר לא טעם עמילני. התערובת צריכה להיות עבה מאוד, כמו פודינג סט. כאשר מבושלים, לכבות את החום. מערבבים בחמאה עד שהיא נמסה לחלוטין ומקפלים בבננות.
מרכיבים שתצטרך
בננה
פודינג
חמאה
חלב
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
4
יוצקים את המילוי לתוך קליפות העוגה מראש אפוי. לדחוף את פרוסות הבננה מתחת לפני השטח כדי למנוע מהם השחמה, ואז להחליק את צמרות. מכסים בניילון נצמד, לוחצים בעדינות על עטיפת הפלסטיק על פני השטח כדי למנוע היווצרות עור. מקררים לפחות 7 שעות או לילה, ומגישים עם קצפת.