קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

עוגת בננה

עוגת בננה
צריך קינוח צמחוני? עוגת בננה יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-50 דקות. גשו לסופר וקנו בננות, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תותים ופאי שמנת, חטיפי אפרסקים וקרם, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מערבל מצויד מצורף משוט, לשלב את הקמח, מלח, וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
מערבבים במשך 1 דקה.
3
מוסיפים את החמאה ומערבבים רק עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים את המים והחומץ יחד, ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
4
מערבבים במהירות בינונית עד לקבלת הבצק. אל תתערבב יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
מחלקים את הבצק ב 2 וצורה לתוך עגול, דיסקים שטוחים על גיליונות של נייר שעווה. לעטוף בנפרד להכניס למקרר במשך 30 דקות. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק עם פינים מתגלגלים מקורנים קלות לעיגול גדול בעובי של 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
6
מניחים את צלחת העוגה הפוך על גבי לקצץ עם סכין חדה, משאיר על בצק 2 סנטימטרים נוספים כל הדרך מסביב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
7
מגלגלים את הבצק מעגל על מערוך, ואז מגלגלים אותו לצלחת העוגה; או, לקפל לרבעים, להעביר לצלחת העוגה, ולפתוח. בעדינות לחץ על הקרום למקום, הפיכת כל בצק עודף תלוי מעל מתחת כדי ליצור קצה עבה יותר. לחץ על הקצה עם החלק האחורי של מזלג כדי ליצור קצה דקורטיבי. חזור עם piecrust האחר ולהשאיר מכוסה במשך 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
8
מחממים התנור ל 375 מעלות F. קו כל קרום עם גיליון של רדיד אלומיניום במשקל רגיל, ולאחר מכן לשפוך כ 3/4 קילו שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
9
אופים את הקרום 25 עד 30 דקות, רק עד יבש ולהגדיר - ואז להסיר את רדיד ושעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
אופים עוד 10 עד 15 דקות או עד חום זהוב, בודק לעתים קרובות כדי למנוע אפייה יתר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר מהתנור מיד ולתת מגניב על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מערבבים את החלב, המלח, ואת שעועית וניל במחבת לא אלומיניום וחום, ערבוב מדי פעם. ברגע שהתערובת מתחילה לרתוח, לכבות את החום ומערבבים את התערובת במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
לטאטא את חלמוני ביצה וסוכר יחד עד צהוב עבה וחיוור, ואז בהדרגה לטאטא את קורנפלור. בהדרגה לטאטא במחצית תערובת חלב חם.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
יוצקים את תערובת החלמון-חלב בחזרה לסיר עם תערובת החלב ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, עד התערובת רותחים ומתחיל להתעבות. להפחית את החום בינוני נמוך לבשל, ערבוב, כ 5 דקות יותר, עד התערובת כבר לא טעם עמילני. התערובת צריכה להיות עבה מאוד, כמו פודינג סט. כאשר מבושלים, לכבות את החום. מערבבים בחמאה עד שהיא נמסה לחלוטין ומקפלים בבננות.
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
פודינגפודינג
חמאהחמאה
חלבחלב
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
יוצקים את המילוי לתוך קליפות העוגה מראש אפוי. לדחוף את פרוסות הבננה מתחת לפני השטח כדי למנוע מהם השחמה, ואז להחליק את צמרות. מכסים בניילון נצמד, לוחצים בעדינות על עטיפת הפלסטיק על פני השטח כדי למנוע היווצרות עור. מקררים לפחות 7 שעות או לילה, ומגישים עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
קרום עוגהקרום עוגה
בננהבננה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק