קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת הבננה של קתרינה

עוגת הבננה של קתרינה
עוגת הבננה של קתרינה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 442 קלוריות. מתאים ל-10 ומחירו 54 סנט למנה מנות. 3 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח, חלב מתאדה, אגוזי מלך וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 25%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: עוגת הבננה של קתרינה, תבשיל הברוקולי של קתרינה, ו עוגיות שיבולת השועל הפריכות של אמא של קתרינה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית צינור אחת בגודל 9 או 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
קרם קיצור עד אור רכה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
קרםקרם
3
מוסיפים סוכר בהדרגה. מערבבים ביצים אחת אחת, מקציפים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
4
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
5
מוסיפים וניל לחלב המתאדה. לחלופין להוסיף תערובת קמח מרכיבים נוזליים לתערובת שמנת. מערבבים בננות מרוסקות ואגוזים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
פירה בננהפירה בננה
ונילוניל
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אגוזיםאגוזים
6
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור