עוגת בר נוגט קרמל
גשו לסופר וקנו ממתקים עם קרמל, תערובת פודינג שוקולד, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו ממתק נוגט קרמל, נגיסי קרמל אגוזים, ו Nougat Glacé Choux עם קרמל כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C) גריז וקמח מחבת.
להמיס סוכריות קרמל בסיר קטן או תנור מיקרוגל.
הוסף 1/2 של קופסת פודינג לתערובת העוגה, ולאחר מכן להכין על פי הוראות על התיבה.
יוצקים 1/2 של הבלילה לתוך מחבת Bundt.
טפטוף נמסה קרמל מעל הבלילה, ואז לשפוך את הבלילה העוגה הנותרת על הקרמל.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 עד 35 דקות או עד קיסם מוכנס לתוך אמצע העוגה יוצא נקי. מגניב לגמרי, ואז פרוסט.
כדי להפוך את הציפוי: לנצח ציפוי שוקולד חלב, גבינת שמנת ונותר 1/2 של תערובת הפודינג. עוגת פרוסט. עוגת צינה לפחות 1 שעה ומגישים עם כוס גדולה של חלב. יאמי!