אם יש לכם קטשופ, שרימפס, שמן צמחי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל סיני. זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה טוב. נסו אנדי ריקר ' S Phat Thai (מקפיץ אטריות אורז מטוגן עם שרימפס, טופו, ובוטנים), אורז מטוגן תאילנדי כוכב תאילנדי, ו פודלים תאילנדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים מקלות אורז ומים רותחים בקערה; לתת לעמוד 10 דקות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
ניקוז; להפריש.
3
מערבבים רוטב דגים, קטשופ, סוכר, ו 3 כפות מים בקערה; מערבבים היטב. תניח בצד.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה או ווק על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
ווק
6
מוסיפים שרימפס, ומערבבים 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
7
הסר שרימפס ממחבת; להפריש, ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מחממים 2 כפיות שמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
9
מוסיפים שום; מוקפץ 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
10
מוסיפים ביצים; מוקפץ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
11
מוסיפים מקלות אורז ותערובת רוטב דגים; מוקפץ 3 דקות. להחזיר שרימפס למחבת; להוסיף נבטי שעועית, ומערבבים 30 שניות נוספות. כפית 2 כוסות תערובת על כל אחד 6 צלחות; העליון כל אחד עם 2 כפות תערובת בוטנים, ומגישים עם פלחי סיד.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.