עוגת ג'לי-רול ריבס
ריבס ג'לי רול עוגה היא ללא חלב ולקטו אובו צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 271 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ריבס, מלח, תמצית לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 22%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: חמאת בוטנים מזוגגת וסופגניות ג'לי ... עם ג' לי צ'יה תות-ריבס, רולדת עוגת שוקולד לבן שוויצרית עם קצפת ריבס, ו ג'לי ריבס.
הוראות
בסיר גדול שלבו את הריבס, 2 כוסות סוכר, קינמון, פלפל אנגלי וציפורן. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, על אש בינונית עד להסמכה, תוך ערבוב מדי פעם. מגניב לגמרי.
מרפדים 15 אינץ ' משומן. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה עם נייר שעווה. משמנים את הנייר; מניחים בצד. בקערה גדולה מקציפים ביצים למשך 3 דקות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר; מקציפים 2 דקות או עד שהתערובת הופכת סמיכה וצבע לימון. מערבבים תמצית.
שלב מרכיבים יבשים; מקפלים לתערובת ביצים.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 15-17 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מגניב במשך 5 דקות. הפוך על מגבת מטבח מאובקת בסוכר של קונדיטורים. קלף בעדינות נייר שעווה.
מגלגלים עוגה בסגנון ג ' לי רול מגבת, החל בצד קצר. מצננים לחלוטין על רשת.
לפרוש עוגה; מורחים מילוי באופן שווה על העוגה עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
הניחו את התפר כלפי מטה על מגש הגשה. מכסים ומקררים במשך שעה 1. אבק בסוכר של קונדיטורים רגע לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרי קרם סולרה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.