קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגת גבינה ליים מפתח עם מערבולות פטל

עוגת גבינה ליים מפתח עם מערבולות פטל
עוגת גבינה ליים מפתח עם מערבולות פטל דורש בערך 7 שעות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, גרידת ליים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מערבולות פטל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל 2 מחבתות מאפין מיני וקו עם מצעים נייר מפואר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את העוגיות, החמאה, ואת גרידת הסיד בקערה עד לחלח באופן שווה; לחץ לתוך החלק התחתון של המחבתות מוכן. אני מוצא שכוס שוטים עובדת נהדר בשביל זה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
נורהנורה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
אופים בתנור שחומם מראש 5 דקות; מאפשרים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד את גבינת שמנת וסוכר. מערבבים בהדרגה את הביצים, גרידת ליים מפתח, מיץ ליים מפתח, תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים את התערובת לתוך כוסות מוכן, מילוי כמעט עד הסוף. כפית טיפה של שימורים על גבי כל אחד. מערבולת משמרת לתוך תערובת גבינת שמנת עם קיסם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
6
אופים בתנור שחומם מראש 13 עד 15 דקות. אפשר להתקרר לחלוטין לפני הסרת מחבתות, 6 עד 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה