עוגת גבינה ליים מפתח עם מערבולות פטל
עוגת גבינה ליים מפתח עם מערבולות פטל דורש בערך 7 שעות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, גרידת ליים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מערבולות פטל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל 2 מחבתות מאפין מיני וקו עם מצעים נייר מפואר.
מערבבים את העוגיות, החמאה, ואת גרידת הסיד בקערה עד לחלח באופן שווה; לחץ לתוך החלק התחתון של המחבתות מוכן. אני מוצא שכוס שוטים עובדת נהדר בשביל זה.
אופים בתנור שחומם מראש 5 דקות; מאפשרים להתקרר.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את גבינת שמנת וסוכר. מערבבים בהדרגה את הביצים, גרידת ליים מפתח, מיץ ליים מפתח, תמצית וניל.
יוצקים את התערובת לתוך כוסות מוכן, מילוי כמעט עד הסוף. כפית טיפה של שימורים על גבי כל אחד. מערבולת משמרת לתוך תערובת גבינת שמנת עם קיסם.
אופים בתנור שחומם מראש 13 עד 15 דקות. אפשר להתקרר לחלוטין לפני הסרת מחבתות, 6 עד 8 שעות.