קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת גבינה עם חמוציות בזיגוג פורט

עוגת גבינה עם חמוציות בזיגוג פורט
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", "חמוציות" או " מים " ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תות Mascarpone טארט עם זיגוג נמל, עוגת גבינה תפוחים עם זיגוג קרמל מלוח, ו חמוציות עם גרידה כתומה ונמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. מערבבים פירורי קרקר גרהם וסוכר במעבד עד בשילוב. בהדרגה להוסיף חמאה ולעבד עד לגושים לחים טופס. לחץ על פירורים על החלק התחתון ו 1 1/2 אינץ 'למעלה הצדדים של 10 אינץ' בקוטר springform פאן עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
למסיבותלמסיבות
2
אופים עד הסט, כ -12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
3
העברה ל rack; מגניב לחלוטין.
1
מניחים 1/2 כוס שמנת בקערה בינונית; ומפזרים ג ' לטין מעל.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
בואו לעמוד 5 דקות.
3
שלב 1 כוס שמנת וגבינה שמנת בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
לטאטא מעל חום בינוני-גבוה עד התערובת חלקה רק מתחיל להתבשל.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
הסר מהחום.
6
מוסיפים תערובת ג ' לטין; להקציף להתמוסס. מסננים לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
7
בואו לעמוד 45 דקות כדי להתקרר.
8
שלב הנותרים 1 1/2 כוסות שמנת, שמנת חמוצה, סוכר, ותמצית וניל בקערה גדולה אחרת. לגרד זרעים שעועית וניל; שעועית מילואים לשימוש נוסף. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד תערובת מתעבה פסגות טופס. מקפלים לתוך תערובת גבינת שמנת 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
9
העברת מילוי לקרום מוכן. כיסוי וצינה עד סט, לפחות 6 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
1
מניחים 1 כף מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
מפזרים ג ' לטין מעל.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
3
בואו לעמוד 5 דקות.
4
להביא פורט, סוכר, אניס כוכב, מקל קינמון, ציפורן, קליפת תפוז לרתיחה בסיר גדול כבד על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני ומבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
גרידה כתומהגרידה כתומה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
להוסיף חמוציות תערובת ומבשלים עד חמוציות מתחילים פופ, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
6
הסר מהחום. מערבבים כמה נוזל חמוציות חם לתוך תערובת ג 'לטין בקערה קטנה כדי להמס ג' לטין; מערבבים תערובת ג ' לטין לתוך תערובת חמוציות בסיר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
7
להעביר לקערה בינונית; לקרר עד קר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
8
רגע לפני ההגשה, להסיר פן הצדדים לשחרר טארט.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
9
חותכים עוגת גבינה לטריז. כפית תערובת חמוציות על כל טריז ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
10
* Seedpod בצורת כוכב חום שניתן למצוא בשווקים אסיאתיים וחנויות מזון מיוחדות, כמו גם בסעיף התבלינים של כמה סופרמרקטים.

מרכיבים