עוגת גבינה עם קרמל שוקולד
עוגת גבינה עם שוקולד קרמל דורשת בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 920 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 31%. נסו עוגת גבינה מסקרפונה עם קרמל מלוח וציפוי שוקולד, עוגת גבינה עם קרמל שוקולד, ו עוגת גבינה עם קרמל שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב פירורי קרקר גרהם, סוכר וחמאה מומסת.
מערבבים היטב ולחץ לתוך התחתון ו 1 אינץ 'את הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
יוצקים על תערובת קרמל/פקאן מותך וצינה במשך 30 דקות.
כדי להפוך את מילוי הקרמל: בסיר קטן, לשלב קרמל וחלב. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד חלקה. מערבבים פקאנים קצוצים. מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בחלק העליון של דוד כפול, חום שוקולד, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס וחלק.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לפושר. בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, סוכר ווניל עד חלקה. הכה בביצים אחד בכל פעם. מקפלים 1/3 של המילוי לתוך השוקולד נמס, ואז לשפוך את תערובת השוקולד בחזרה לתוך המילוי ומערבבים עד לא פסים להישאר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 דקות, או עד שהמרכז כמעט מוגדר.
מניחים מחבת מים על מתלה מתחת לעוגת גבינה בזמן שהיא אופה כדי למנוע ממנה להיסדק. להתקרר בתנור עם דלת פתוחה סדוק. מקררים לפחות 5 שעות לפני ההגשה.