עוגת גבינה עם שוקולד מריר
מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 650 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את השרפן ברגר קקאו שוקולד מריר, ביצים, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת שוקולד כהה עמוקה, עוגיות שוקולד מרירות ועמוקות, ו עוגת שוקולד כהה עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9 אינץ 'בקוטר מחבת springform עם 3 אינץ' -צדדים גבוהים. מערבבים עוגיות במעבד עד טחון דק; להתמזג סוכר.
מוסיפים חמאה מומסת ותהליך עד מעורבב היטב. לחץ פירורים באופן שווה על החלק התחתון (לא הצדדים) של מחבת מוכן.
אופים רק עד סט, על 5 דקות. מגניב בעת הכנת מילוי. לשמור על טמפרטורת התנור.
מערבבים שוקולד קצוץ בקערת מתכת להגדיר על סיר של מים רותחים עד נמס וחלק.
הסר קערה מעל מים; שוקולד מגניב עד פושר אבל עדיין pourable. תערובת גבינת שמנת, סוכר, אבקת קקאו במעבד עד חלקה. תערובת ביצים 1 בכל פעם.
יוצקים מילוי מעל קרום; החלק העליון.
אופים עד המרכז הוא רק להגדיר ופשוט נראה יבש, על 1 שעה. מגניב 5 דקות. הפעל סכין סביב צידי העוגה כדי לשחרר. תירגע בן לילה.
מערבבים שמנת, 6 אונקיות שוקולד, וסוכר בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד חלקה. מגניב במקצת.
יוצקים מעל מרכז עוגת הגבינה, מתפשטים ל בתוך 1/2 אינץ ' של קצה וממלאים כל סדקים. צמרמורת עד ציפוי מוגדר, על 1 שעה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. מכסים בנייר כסף ולשמור בקירור.
תעביר עוגת גבינה לצלחת. למעלה עם תלתלי שוקולד.
בואו לעמוד 2 שעות בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.