עוגת גבינה פקאן דובדבן לבן דורשת כ 5 שעות אם יש לך ביצים, פירורי קרקרים, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה מובא לך על ידי Kraftrecipes.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 16% וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת גבינה עם שוקולד צ'רי פקאן לבן, עוגת גבינה עם שוקולד לבן עוגת פקאן, ו עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם ציפוי דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-300F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שמור 16 חצאי פקאן לקישוט. דק קוצצים אגוזים הנותרים; לערבב עם פירורי גרהם, סוכר ומרגרינה. לחץ בחוזקה על תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פקאן
מרגרינה
סוכר
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
Beat גבינת שמנת, חלב מרוכז ממותק, שוקולד 1 כפית. וניל בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותק
גבינת שמנת
שוקולד
וניל
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
4
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב על מהירות נמוכה לאחר כל רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
5
יוצקים מעל קרום.
מרכיבים שתצטרך
קרום
6
אופים 1 שעה או עד המרכז כמעט מוגדר. הפעל סכין סביב שפת המחבת כדי לשחרר עוגה; מגניב לפני הסרת שפה. מקררים 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
מחבת
7
מערבבים פאי מילוי ווניל הנותרים; כפית על עוגת גבינה. למעלה עם שוט מגניב פקאנים שמורים.