קושירגיל
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות56
מגזין

צרפתית בהבזק: ברוקולי מוקרם

צרפתית בהבזק: ברוקולי מוקרם
צרפתית כהרף עין: ברוקולי גראטן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם מלח כשר, פרחי ברוקולי, פאנקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו צרפתית בהבזק: מקרוני מוקרם Truffled, צרפתית בהבזק: ברוקולי קיש עם גרוייר וצ'דר, ו צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 191°. Blanch את הברוקולי במים רותחים מומלחים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ניקוז.
3
זרוק את הברוקולי עם הקרם, שלושה רבעים מהגבינה, ומלח ופלפל. כפית את תערובת הברוקולי לתבנית אפייה משומנת. למעלה עם פנקו, והגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים עד העליון הוא זהב מבעבע-30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן