צרפתית בהבזק: ברוקולי מוקרם
צרפתית כהרף עין: ברוקולי גראטן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם מלח כשר, פרחי ברוקולי, פאנקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו צרפתית בהבזק: מקרוני מוקרם Truffled, צרפתית בהבזק: ברוקולי קיש עם גרוייר וצ'דר, ו צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 191°. Blanch את הברוקולי במים רותחים מומלחים במשך 2 דקות.
זרוק את הברוקולי עם הקרם, שלושה רבעים מהגבינה, ומלח ופלפל. כפית את תערובת הברוקולי לתבנית אפייה משומנת. למעלה עם פנקו, והגבינה שנותרה.
אופים עד העליון הוא זהב מבעבע-30 עד 35 דקות.