עוגת גבינה עם שוקולד-קפה מריר עם מריר
עוגת גבינה עם שוקולד-קפה מריר-מריר דורשת 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 12 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 927 קלוריות. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", "חמאה", "סוכר" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ביילי של (קפה אירי) עוגת גבינה משובשת, עוגת קפה שוקולד משובשת עם ציפוי שוקולד-קשיו פירור, ו עוגות שוקולד מותכות מרירות עם גלידת קפה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד פירורי עוגיות וחמאה; לחץ בחוזקה לתוך תחתית של מחבת 10 " springform.
אופים ב 325 במשך 12 דקות. מגניב על מתלה תיל.
בינתיים, לנצח גבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף סוכר, פועם היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים קפה, ליקר, ווניל לבלילה.
מילואים 2 1/2 כוסות הבלילה; לשפוך נשאר הבלילה לתוך הקרום.
מערבבים שוקולד נמס לתוך הבלילה שמורה. כפית של בלילת שוקולד על בלילת קפה. מערבולת הבלילה בעדינות עם סכין.
מניחים מחבת springform במחבת רדודה עגולה גדולה, ומוסיפים מים חמים למחבת רדודה לעומק של 2".
אופים ב 325 במשך 55 דקות או עד עוגת גבינה הוא כמעט להגדיר. כבה את התנור, ותן לעוגת גבינה לעמוד בתנור סגור 30 דקות.
הסר מהתנור; בעדינות להפעיל סכין סביב הקצוות כדי לשחרר צדדים. מגניב על מתלה תיל; כיסוי וצינה 8 שעות.