עוגת גבינה קלה ואוורירית
אם יש לך גבינת שמנת, שמנת, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די גרוע. נסו עוגת גבינה קלה ואוורירית עם דובדבנים, איך לעשות אור, אוורירי Pavlova, ו עוגת גבינה קלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לעטוף את החיצוני של מחבת 8 אינץ springform עם רדיד אלומיניום, ולאחר מכן לרסס את הפנים עם ספריי בישול.
מורחים את פירורי וופל הווניל על הקרקעית והצדדים של המחבת, לוחצים בחוזקה לדבוק.
שמנת יחד חלמונים ביצה וסוכר בקערה גדולה. מערבבים את גבינת שמנת, שמנת חמוצה, ותמצית וניל עד חלקה. לנצח חלבונים ביצה עד קצף בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה.
מוסיף את הקרם של טרטר, ממשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה צריך ליצור שיא חד שמחזיק את צורתו.
השתמש מרית גומי או מקציף חוט לקפל 1/3 של החלבונים ביצה לתוך תערובת גבינת שמנת . בעדינות להפעיל את המרית דרך מרכז הקערה, ואז סביב הצדדים של הקערה, חוזר עד משולב באופן מלא.
מוסיפים את החלבונים הנותרים, מתקפלים רק עד incorporated.
יוצקים את הבלילה למחבת springform מוכן. קו מחבת צלייה עם מגבת מטבח לחה.
מניחים מחבת קפיץ על מגבת, בתוך מחבת צלייה, ומניחים מחבת צלייה על מתלה תנור. למלא מחבת צלייה עם מים רותחים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של צלחת האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 50 דקות. עוגת הגבינה מוכנה כאשר הקצוות נפחו יפה ואת פני השטח של עוגת הגבינה הוא מוצק למעט נקודה קטנה במרכז כי יהיה להתנועע כאשר המחבת הוא מזועזע בעדינות. לכבות את התנור, ולאפשר עוגת הגבינה לנוח בתנור במשך 1 שעה לפני הצבת לתוך המקרר, וקירור 4 שעות ללילה.