קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה קפוצ'ינו פאדג'

עוגת גבינה קפוצ'ינו פאדג'
This recipe serves 12. One portion of this dish contains about 12g of protein, 72g of fat, and a total of 951 calories. This recipe covers 16% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. Head to the store and pick up rum, eggs, ground nutmeg, and a few other things to make it today.

הוראות

1
Finely grind cookies, chopped chocolate, brown sugar, and nutmeg in processor.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
מוסקטמוסקט
2
Add butter and process until crumbs begin to stick together, scraping down bowl occasionally, about 1 minute.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
Transfer crumbs to 10-inch-diameter springform pan with 3-inch-high sides. Wrap plastic wrap around fingers and press crumb mixture firmly up sides to within 1/2 inch of top edge, then over bottom of pan.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
Bring whipping cream to simmer in large saucepan.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
Remove from heat; add chocolate and Kahlúa.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
KahluaKahlua
3
Whisk until chocolate is melted and ganache is smooth.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
Pour 2 cups ganache over bottom of crust. Freeze until ganache layer is firm, about 30 minutes. Reserve remaining ganache; cover and let stand at room temperature to use later for creating lattice pattern.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
5
For filling
6
Position rack in middle of oven and preheat to 177°. Using electric mixer, beat cream cheese and sugar in large bowl until blended. Beat in flour. Stir rum, espresso powder, ground coffee, vanilla, and molasses in small bowl until instant coffee dissolves; beat into cream cheese mixture. Beat in eggs 1 at a time, occasionally scraping down sides of bowl.
מרכיבים שתצטרך
קפה טחוןקפה טחון
גבינת שמנתגבינת שמנת
מולסהמולסה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
תנורתנור
7
Pour filling over cold ganache in crust.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
8
Place cheesecake on rimmed baking sheet.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
Bake until top is brown, puffed and cracked at edges, and center 2 inches moves only slightly when pan is gently shaken, about 1 hour 5 minutes.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
10
Transfer cheesecake to rack. Cool 15 minutes while preparing topping (top of cheesecake will fall slightly). Maintain oven temperature.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
Whisk sour cream, sugar, and vanilla in medium bowl to blend.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
Pour topping over hot cheesecake, spreading to cover filling completely.
3
Bake until topping is set, about 10 minutes.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
Transfer cheesecake to rack. Refrigerate hot cheesecake on rack until cool, about 3 hours.
5
Run small sharp knife between crust and pan sides to loosen cake; release pan sides.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
6
Transfer cheesecake to platter. Spoon reserved ganache into pastry bag fitted with small star tip. Pipe 6 diagonal lines atop cheesecake, spacing 1 inch apart. Repeat in opposite direction, making lattice. Pipe rosettes of ganache around top edge of cake.
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
7
Garnish with coffee beans, if desired. Chill until lattice is firm, at least 6 hours. (Can be made 4 days ahead. Wrap loosely in foil, forming dome over lattice; keep chilled.)
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי255חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קופסת עוגיות וופל שוקולדקופסת עוגיות וופל שוקולד22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאבקת אספרסו מיידית או גבישי קפהאבקת אספרסו מיידית או גבישי קפה907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדרחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(ארוז) סוכר חום כהה(ארוז) סוכר חום כהה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרום כההרום כהה4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספולי קפה אספרסו שלמים טחונים (טחינה בינונית-גסה)פולי קפה אספרסו שלמים טחונים (טחינה בינונית-גסה)0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלואה או ליקר אחר בטעם קפהקלואה או ליקר אחר בטעם קפה2חתיכות טופי הית' ברמולסה קלה בטעם (אור) מולסה קלה בטעם (אור)567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מריר מתוק (לא ממותק) או שוקולד חצי מתוק, קצוץמריר מתוק (לא ממותק) או שוקולד חצי מתוק, קצוץ3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות791 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון72 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה חמה נמסה ללא מלחחמאה חמה נמסה ללא מלח2חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house3551 לב מפאלדי טרי אם אפשראינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון