הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אגסים, סוכר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 40%. נסו פילו כוסות עם מוס שוקולד ופירות טריים, סלמון מעושן & כוסות פילו מוס אבוקדו # LaMarcaSparkle, ו פירות טריים וכוסות פילו פילו ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 191°. בנדיבות חמאה כל כוס אחרת במחבת מאפין 12 כוס.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים 1 מלבן פילו על משטח עבודה; לכסות פילו הנותרים עם פלסטיק לעטוף בד לח כדי למנוע ייבוש.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
3
מברשת מלבן עם חמאה מומסת; מפזרים 1/2 סוכר כף 1/2 אגוזי לוז כף.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
4
מניחים מלבן פילו השני על גבי הראשון; מברשת עם חמאה ומפזרים 1/2 סוכר כף 1/2 אגוזי לוז כף. חזור על 3 פעמים נוספות; למעלה עם 1 מלבן יותר מברשת עם חמאה, מה שהופך את ערימה של 6 מלבנים. באמצעות סכין חדה קטנה צלחת בקוטר 6 אינץ 'כמדריך, לחתוך שני ערימות עגולות 6 אינץ'. לחץ על כל מחסנית לתוך כוס לחמאה 1. חזור על הנוהל 2 פעמים נוספות, מה שהופך 4 כוסות פילו יותר (6 בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיני
אגוזי לוז
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
אופים כוסות פילו עד זהב פריך, על 10 דקות. מיד להרים כוסות פילו מחבת, מתפתל בזהירות כדי לשחרר; מקום על מתלה. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיני
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
להקציף חלמונים ביצה, 1/4 כוס סוכר, חמאה, 1/4 כוס מים, ואבקת אספרסו בקערת מתכת גדולה להתמזג. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא נותנים קערה לגעת במים); לטאטא כל הזמן עד מדחום מוכנס לתוך תערובת רושמת 71°, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
זנים של פטריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים. כבה חום; השאר קערה על מים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת פסגות רכות. בהדרגה להוסיף הנותרים 1/4 כוס סוכר, להכות עד נוקשה מבריק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הסר שוקולד מעל מים. מקפלים 1/3 של לבנים מוכים לתוך תערובת שוקולד חם כדי להבהיר. מקפלים בלבנים הנותרים. מכסים ומקררים עד סט, לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מילוי כוסות פילו עם מוס (שמורת הנותרים מוס לשימוש אחר). למעלה עם פטל ואגסים חתוכים לקוביות ומגישים.