קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

טורט שוקולד-ערמונים איטלקי

טורט שוקולד-ערמונים איטלקי
מתכון טורט שוקולד ערמונים איטלקי מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח ערמונים, אבקת סוכר, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: טורט שוקולד וערמונים, טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד, ו טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד.

הוראות

1
בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה, מחממים שוקולד בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה (100%) עד רך, על 2 דקות, ערבוב כל 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי שוקולד, להוסיף מסקרפונה, ריקוטה, 1/4 כוס סוכר מגורען, חלמונים ביצה, רום, קמח, ערמונים קצוצים; מערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ערמוניםערמונים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
לפי עוגהלפי עוגה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דבש הדריםדבש הדרים
3
בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה עד קצף. בהדרגה להוסיף הנותרים 2 כפות סוכר ולהמשיך להכות לבנים עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות. בעדינות לקפל את הלבנים לתוך תערובת גבינה; לגרד את הקרום עוגייה ואת רמת התפשטות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגת עוגיותקרום עוגת עוגיות
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
אופים בתנור 350 עד המילוי הוא מוצק כאשר מחבת הוא בעדינות מזועזע קפיצים בחזרה כאשר נגע קל במרכז, על 30 דקות (20 דקות בתנור הסעה).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מגניב על מדף על 20 דקות. תריץ סכין בין העוגה לשפת המחבת, תסיר שפה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בואו torte להתקרר לטמפרטורת החדר, על 45 דקות; להמשיך, או להירגע אטום עד 1 יום.
7
לנפות אבקת סוכר מעל טורט. אם תרצה, לקשט את הדף עם ערמונים שלמים מרווחים באופן שווה סביב שפה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ערמוניםערמונים
8
חותכים לפרוסות ומגישים עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
9
בצק עוגיות. במעבד מזון או בלנדר, מערבולת על 45 עוגיות וופל וניל (6 עוז. סה " כ) עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופל ונילעוגיות וופל וניל
קרום עוגת עוגיותקרום עוגת עוגיות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
יוצקים פירורים למחבת עוגה 9 אינץ ' עם שפה נשלפת.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
11
מוסיפים 3 כפות חמאה מומסת או מרגרינה, 1 כף כל דבש ורום, 1 כפית וניל, ו 1/4 כפית קינמון טחון; לערבב היטב ולחץ באופן שווה על החלק התחתון ו 1 אינץ ' עד הצדדים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דבש הדריםדבש הדרים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.