עוגת גבינה עם ריקוטה דובדבן דורשת בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 269 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך גבינת שמנת מופחתת שומן, שמנת, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט, Cherry and Ricotta Crostini, ו Ricottan ושטרודל דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 325 מעלות. מעיל 9 אינץ ' תבנית האביב עם ספריי בישול.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
יוצקים למחבת מוכנה ואופים עד שהמרכז מוגדר רק, 50 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
להעביר מתלה חוט מגניב, ואז לכסות ולקרר במקרר במשך 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
7
שים את הדובדבנים, דבש ומיץ לימון בסיר בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר את המחבת מהחום. בקערה קטנה מערבבים את הג 'לטין במים החמים עד מומס ואז מערבבים את הג' לטין מומס לתוך תערובת הדובדבן. מכסים ומקררים במקרר במשך 3 שעות, ערבוב פעם או פעמיים, עד התערובת מעובה אבל עדיין לא נוצר למחבת.