עוגת גבינה עם ריקוטה דובדבן דורשת בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 269 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך גבינת שמנת מופחתת שומן, שמנת, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט, Cherry and Ricotta Crostini, ו Ricottan ושטרודל דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 325 מעלות. מעיל 9 אינץ ' תבנית האביב עם ספריי בישול.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
יוצקים למחבת מוכנה ואופים עד שהמרכז מוגדר רק, 50 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להעביר מתלה חוט מגניב, ואז לכסות ולקרר במקרר במשך 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
7
שים את הדובדבנים, דבש ומיץ לימון בסיר בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אפיית תלתלי שוקולד
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
8
הסר את המחבת מהחום. בקערה קטנה מערבבים את הג 'לטין במים החמים עד מומס ואז מערבבים את הג' לטין מומס לתוך תערובת הדובדבן. מכסים ומקררים במקרר במשך 3 שעות, ערבוב פעם או פעמיים, עד התערובת מעובה אבל עדיין לא נוצר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
אפיית תלתלי שוקולד
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
לאחר 3 שעות מצמרר, העליון עוגת הגבינה עם תערובת הדובדבן ולאחר מכן לשרת, או לשמור במקרר, מכוסה, עד שלושה ימים.