קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 32 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת גבינה תפוח קרמל

עוגת גבינה תפוח קרמל
עוגת גבינה תפוח קרמל היא לקטו אובו צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 1081 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. גשו לסופר וקנו שעועית וניל, ברנדי תפוחים, שמנת מתוקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 32 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 44%. מטבל עוגת גבינה חמאת תפוחים קרמל למסיבת תפוחים בסתיו, עוגת גבינה תפוח קרמל, ו עוגת גבינה תפוח קרמל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מניחים את פצפוצי הגרהם, 1/2 כוס אגוזי המלך והסוכר החום במעבד מזון ומעבדים עד לטחינה דקה. כשהמנוע פועל, מוסיפים את החמאה דרך צינור ההזנה ומעבדים עד שהתערובת פשוט מתאחדת. מרססים את תחתית התבנית וצידה בתרסיס בישול. טפחו את התערובת בצורה אחידה לתחתית תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ', הניחו על תבנית עם נייר אפייה ואפו בתנור עד להזהבה קלה ופשוט התייצבו, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
תרסיס בישולתרסיס בישול
סוכר חוםסוכר חום
אגוזי מלךאגוזי מלך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבת Springformמחבת Springform
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
מוציאים לרשת אפייה ומניחים להתקרר לחלוטין.
5
מערבבים 1/4 כוס מהסוכר וגרידת התפוז במעבד מזון ומעבדים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
מניחים את גבינת השמנת בקערה של מתקן מעמד המצויד במצורף ההנעה ומקציפים עד שהיא בהירה ואוורירית, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיפים את הסוכר הכתום, יתרת הסוכר המגורר וסוכר מוסקובדו בהיר ומקציפים שוב עד להטמעת הסוכר והתערובת בהירה ואוורירית.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovado אורסוכר Muscovado אור
סוכרסוכר
כתוםכתום
8
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם ומערבבים עד להטמעה, מגרדים את דפנות ותחתית הקערה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מוסיפים את זרעי הווניל ותמצית הווניל ומקציפים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
ונילוניל
זרעיםזרעים
10
מוסיפים את המלח והשמנת הכבדה ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
מלחמלח
11
מגרדים את התערובת לתבנית המוכנה. הניחו את תבנית עוגת הגבינה על חתיכה גדולה של נייר אלומיניום כבד וקפלו את הדפנות סביבו.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
12
מניחים את תבנית העוגה בתבנית צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
טופס עוגהטופס עוגה
13
יוצקים מי ברז חמים לתבנית הצלייה עד שהמים בערך באמצע דפנות תבנית עוגת הגבינה; נייר הכסף ימנע מהמים לחלחל לעוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
14
אופים עד שדפנות העוגה מעט נפוחות ומתייצבות והמרכז עדיין מתנועע, בערך 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
מכבים את האש ומציעים את הדלת פתוחה בכף עץ ומאפשרים לעוגה לבשל באמבט המים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
16
מוציאים את העוגה לתבנית אפייה ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר למשך 2 שעות. מכסים את העוגה ומכניסים למקרר ל -4 שעות לפחות ועד 24 שעות עד להצטננות.
17
מעליו את תוספת התפוחים החמה, מזלפים בנדיבות את רוטב הקרמל ומפזרים את יתרת אגוזי המלך הקלויים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
אגוזי מלךאגוזי מלך
תפוחתפוח
18
מגישים רוטב נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
19
הביאו מיץ תפוחים, סוכר ושעועית וניל לרתיחה במחבת מטגן גדולה על אש גבוהה ובשלו עד להסמכה קלה וצמצום ל -1 / 2 כוס. מערבבים פנימה את החמאה עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
20
מוסיפים את התפוחים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם מקורמלים ורכים קלות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
21
מוסיפים את ברנדי התפוחים ומבשלים עד לצמצום של 1/
מרכיבים שתצטרך
ברנדי תפוחיםברנדי תפוחים
22
מעבירים את התפוחים לצלחת ומניחים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
23
מניחים סוכר ומים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה על אש גבוהה (לא מערבבים), מסתחררים את הסיר מדי פעם כדי לאזן את הצבע, עד לקבלת צבע ענבר, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
סירסיר
24
בזמן שהקרמל מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
25
מניחים את השמנת הכבדה בתבנית קטנה ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
26
מסירים מהאש ושומרים על חום.
27
כשהקרמל הגיע לצבע הרצוי, מקציפים לאט את השמנת הכבדה והמלח ומקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
קרמלקרמל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
28
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את ברנדי התפוחים ותמצית הווניל. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
ברנדי תפוחיםברנדי תפוחים

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקברנדי תפוחים (מומלץ: קלבדוס)ברנדי תפוחים (מומלץ: קלבדוס)3(חוֹרֶף)ברנדי תפוחים (מומלץ: קלבדוס)ברנדי תפוחים (מומלץ: קלבדוס)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות3פוג'י תפוחים, קלופים, זרע דק פרוספוג'י תפוחים, קלופים, זרע דק פרוס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה קרהחמאה קרה680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר (מומלץ: פילדלפיה)חבילות גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר (מומלץ: פילדלפיה)4largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר8קרקרים שלמיםקרקרים שלמים3סבתא סמית תפוחים, קלופים, זרע פרוס דקסבתא סמית תפוחים, קלופים, זרע פרוס דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר מגורען, מחולקסוכר מגורען, מחולק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2(חוֹרֶף)סוכר חום בהירסוכר חום בהיר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקארוז אור muscovado סוכרארוז אור muscovado סוכר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גרידה כתומהגרידה כתומה1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח5(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה1שעועית וניל, שמורות מתערובת עוגת הגבינהשעועית וניל, שמורות מתערובת עוגת הגבינה1גדולשעועית וניל, זרעים מגורדיםשעועית וניל, זרעים מגורדים1(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור11 קילו קישואים,תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי מלך קלויים, מחולקאגוזי מלך קלויים, מחולק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes

קציר מאוחר ריזלינג, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרן הם אפשרויות מצוינות לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג