עוגת גלידת באטרפינגר עם תחתית בראוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת גלידת Butterfinger תחתית בראוני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 711 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם קמח, אבקת קקאו, סירופ גלידה קרמל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-62 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגות גלידה בראוני בוטום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F. גריז צלחת 9 אינץ ' צלחת זכוכית עמוקה.ממיסים את החמאה בסיר גדול או בקערת ערבוב בטוחה במיקרוגל.
הסר מהחום, להוסיף את אבקת הקקאו, ולהקציף עד חלקה.
מקציפים בוניל, ואז מקציפים בסוכר והביצה.
לטאטא את אבקת האפייה ומלח, ולאחר מכן בעדינות לערבב את הקמח.
מורחים באופן שווה ככל שאתה יכול בצלחת העוגה ולאפות במשך 20 דקות או עד העליון מופיע סט, עדיין קצת מבריק. קיסם מוכנס צריך לצאת עם פירורים לחים לעומת הבלילה. להגדיר על מדף ולתת מגניב. שים במקפיא עד מוכן לשימוש או לפחות שעה.אם תרצה, לערבב חלק Butterfinger לתוך גלידה מרוכך. אפשרות נוספת היא פשוט לחכות ולשים את כל הממתקים בסוף.
מורחים גלידה רכה על גבי בסיס בראוני.
טפטוף סירופ קרמל על גלידה, ולאחר מכן להפיץ שכבה דקה של קצפת על סירופ קרמל, גרירת חלק מהסירופ לתוך הקצפת כך שיש לך סוג של קצפת קרמל-y.
מורחים את הקצפת הנותרים על החלק העליון צינור כמה סביב הקצוות (אם אתה מרגיש את זה).
מפזרים יותר ממתקים Butterfinger על ציפוי מוקצף. חזור למקפיא במשך כ 4 שעות או עד קצפת הוא מאוד מוצק.כאשר מוכן לשרת, להגדיר את העוגה על מגבת צלחת כי הוא היה ספוג במים חמים. זה יעזור לשחרר את הקרום מהצד..
חותכים פרוסות ומקשטים עם סירופ קרמל וסירופ שוקולד יותר (אם תרצה).