עוגת גלידת חלב עם ציפוי אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת גלידה חלב עם ציפוי אוכמניות. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, אבקת חלב מלט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו עוגת גלידת חלב מלט, גלידת חלב מלט, ו גלידת M&M שוקולד חלב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f. ריסוס 9 אינץ קוטר קפיץ מחבת עם ספריי nonstick. לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח 3 פעמים לתוך קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר וחמאה בקערה בינונית אחרת עד מעורבב.
להוסיף ביצה וניל; לנצח עד עבה, על 3 דקות. היכו במרכיבים יבשים ב 3 תוספות לסירוגין עם חלב.
מורחים את הבלילה במחבת (השכבה תהיה דקה).
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 15 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מתלה.
חותכים מספיק מעל העוגה כדי להפוך שכבה עבה 1/2 אינץ'. לחבר מחדש את הצדדים, משאיר את שכבת העוגה במחבת.
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה להתמזג. מערבבים שמנת, חלב, ו 1 כוס בתוספת 2 כפות סוכר בסיר גדול כבד על חום בינוני עד התערובת מגיעה להתבשל. בהדרגה להקציף תערובת קרם חם לתוך תערובת חלמון. חזור למחבת ומבשל על חום בינוני עד פודינג מתעבה מספיק כדי מעיל כפית, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות (לא להרתיח).
מסננים פודינג לקערה גדולה; להגדיר על סיר של קרח ומים. מגניב 1 שעה, ערבוב לעתים קרובות, ואז להירגע 1 שעה. עיבוד פודינג במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מורחים גלידה על עוגה במחבת. לכסות ולהקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות ועד 2 ימים.
מערבבים 1/2 כוס מים וסוכר בסיר גדול כבד.
מוסיפים חצי פירות יער ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים עד סירופ מתעבה, מועך פירות יער עם גב של מזלג, על 12 דקות.
יוצקים לתוך קערה בינונית; מערבבים בעדינות פירות יער הנותרים. כיסוי וצינה עד קר, לפחות 3 שעות עד 1 יום.
באמצעות סכין חם, לחתוך סביב הצדדים מחבת כדי לשחרר עוגת גלידה.
להעביר עוגה לצלחת. כף חצי ברי ציפוי על מרכז העוגה.
חותכים עוגה לתוך טריזים ומגישים, עובר נשאר ציפוי בנפרד.
כדי לקבל פרוסה מסודרת בעת חיתוך עוגת גלידה, לטבול סכין או שרת עוגה בכוס מים חמים, ולאחר מכן לנגב אותו יבש עם מגבת מטבח לפני חיתוך. חזור עם כל מנה.