עוגת גלידת שוקולד
מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 717 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, תמצית vanillan, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת כביש סלעי, עוגת כביש סלעי, ו עוגת מקפיא כביש רוקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. חמאה 9 אינץ 'בקוטר מחבת springform עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים. טוחנים היטב עוגיות וופל שוקולד במעבד.
מוסיפים חמאה מותכת ומעבדים עד שהפירורים נרטבים באופן שווה. לחץ על פירור תערובת בחוזקה על החלק התחתון ו 1 אינץ ' עד הצדדים של מחבת מוכן.
אופים קרום עד סט, על 10 דקות. מגניב לגמרי.
להביא קרם רק כדי להתבשל בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים שוקולד חלב; בואו לעמוד 1 דקה.
להקציף עד שוקולד נמס וחלק.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהרוטב מתקרר ומתעבה מעט, כ -20 דקות.
מערבבים מרשמלו ושמנת בקערת מתכת גדולה. הגדר קערה על סיר של מים רותחים בקושי (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים). מערבבים עד מרשמלו להמיס תערובת חלקה, על 3 דקות.
הסר קערה מעל מים; מערבבים וניל.
בואו לעמוד עד מקורר מעט אבל עדיין pourable, על 10 דקות.
מורחים גלידה 1 ליטר באופן שווה בקרום מקורר. זרוק חצי רוטב שוקולד חלב על ידי כף חופנים על גלידה, מרווחים זה מזה.
מפזרים חצי אגוזי מלך על רוטב.
טפטוף חצי רוטב מרשמלו על אגוזי מלך. להקפיא עד רטבים מוגדרים, על 10 דקות.
מורחים גלידה 1 ליטר באופן שווה בקרום. זרוק הנותרים רוטב שוקולד חלב על ידי כף חופנים על גלידה.
רסס שנותר רוטב מרשמלו מעל, המאפשר קצת רוטב שוקולד להראות דרך.
מפזרים אגוזי מלך שנותרו. להקפיא עד העוגה היא המשרד, על 4 שעות. (ניתן לעשות 5 ימים קדימה. מכסים בחוזקה בנייר כסף. שמור קפוא.)
חותכים סביב צדדי מחבת כדי לשחרר.
תן לפאי להתרכך מעט בטמפרטורת החדר, בערך 10 דקות.