עוגת דובדבנים טחון אני
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו עוגת קפה דובדבן 10 דקות הקרקע (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בעדינות את דובדבני הקרקע, סוכר, טפיוקה, קמח ומיץ לימון.
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו 9 מחבת עוגה אינץ עם חצי המאפה.
יוצקים את תערובת הפירות למחבת מצופה מאפה, ומנקדים את החלק העליון עם החמאה. מכסים עם קרום העליון או סריג.
אופים ב 450 מעלות F (230 מעלות C) במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 40 דקות נוספות, או עד חום זהוב.