קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דובדבנים טחון אני

עוגת דובדבנים טחון אני
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו עוגת קפה דובדבן 10 דקות הקרקע (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים בעדינות את דובדבני הקרקע, סוכר, טפיוקה, קמח ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
PhysalisPhysalis
מיץ לימוןמיץ לימון
טפיוקה.טפיוקה.
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
2
בואו לעמוד במשך 15 דקות.
3
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו 9 מחבת עוגה אינץ עם חצי המאפה.
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
תנורתנור
4
יוצקים את תערובת הפירות למחבת מצופה מאפה, ומנקדים את החלק העליון עם החמאה. מכסים עם קרום העליון או סריג.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרוםקרום
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים ב 450 מעלות F (230 מעלות C) במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 40 דקות נוספות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור