עוגת דלעת חלקה במיוחד
ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגישה 8 . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, גבינת שמנת, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו חומוס חלק במיוחד, עוגת דלעת חלקה משיי, ו דלעת בננה חלקלק ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב, על 10 דקות.
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
להפחית את החום ל 350 ° F. בקערה של מעבד מזון, לשלב סוכר, מלח, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, ואת הדופק שלוש פעמים לערבב.
מוסיף את גבינת שמנת ודופק עד צורות משחה הומוגנית.
מוסיפים את הדלעת והחמאה ומעבדים במשך 30 שניות. עצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה, ולאחר מכן לעבד במשך 30 שניות נוספות, עד התערובת חלקה לחלוטין.
הוסף את הביצים ואת התהליך במשך 15 שניות נוספות, ולאחר מכן לגרד את הצדדים ואת הדופק כמה פעמים.
יוצקים את התערובת לתוך פגז עוגה מוכן ואופים עד פחזניות המילוי מעט והמרכז רק נע מעט כאשר נע, 30 עד 35 דקות, סיבוב העוגה חצי דרך באמצעות אפייה. אפשר לעוגה להתקרר לפחות שעה לפני ההגשה. זה יכול להיות מקורר עד יומיים.