עוגת דלעת פקאן אני
עוגת דלעת פקאן אני צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מחית דלעת חבילה מוצקה, חצאי פקאן, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, ו מאפינס פאי דלעת.
הוראות
מערבבים ביצים, סוכרים, קמח, תבלינים ומלח. להתמזג דלעת. בהדרגה להוסיף חלב; לערבב היטב.
יוצקים לתוך קליפת עוגה 9 אינץ'.
אופים ב 450 מעלות F (230 מעלות C) תנור 10 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים 40 עד 50 דקות יותר.
מפזרים תערובת פקאן על עוגה 10 הדקות האחרונות לפני הסרת מהתנור.
שלב 2 כפות חמאה, 1 כף קליפת תפוז מגוררת, 1/4 כוס סוכר חום ו 3/4 כוס פקאן שלם.