עוגת דלעת קינמון
מתאים ל-14 ומחירו 49 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 233 קלוריות. גשו לסופר וקנו מוצק חבילת דלעת, חלב, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת דלעת קינמון, עוגת קפה דלעת קינמון, ו דלעת קינמון רול עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, הדלעת, הסוכר, הביצים, תחליף הביצים, המים, רסק התפוחים, 1 כפית קינמון ואגוז מוסקט. מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים בינוני במשך 2 דקות.
יוצקים לתוך 10-ב. מחבת צינור מחורצת מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 65-75 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת להתקרר לחלוטין.
בקערה קטנה שלבו את הסוכר של הקונדיטורים, הווניל, הקינמון שנותר ומספיק חלב בכדי להשיג עקביות טפטוף רצויה.