עוגת דלעת שיפון דורשת כ כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום, ג'ינג'ים נוספים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת דלעת שיפון, עוגת דלעת שיפון, ו עוגת דלעת שיפון.
הוראות
1
מראש לאפות את הקרום: להגדיר את התנור ב 163°. יש על מחבת פאי 9 אינץ ' עמוק צלחת. חמאה זה בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
2
בקערה, לשלב את gingersnaps כתוש, סוכר, וחמאה. לחץ על התערובת לתוך צלחת העוגה עם הגב של כף או כוס מדידה מתכת, מה שהופך את הקצה העליון אפילו מסביב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnap
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
אופים את הקרום במשך 10 דקות ב 163°.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הפוך את בסיס פודינג: בסיר כבד מבוסס, לשלב את הג ' לטין, סוכר חום, מלח, אגוז מוסקט, זנגביל, קינמון, חלב וחלמון ביצה. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
זנים של פטריות
יכול דיאט קרם סודה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הגדר את המחבת על חום בינוני ומבשלים בעדינות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת רק מתחיל להתעבות, ואז מיד להסיר אותו מהחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אל תתנו לו להרתיח! אם התערובת מתקרבת לרתיחה חלמונים יתקפלו. (אם זה קורה מסננים את התערובת דרך מסננת או פירה בבלנדר.)
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
הסר את התערובת מהחום ולתת לו להתקרר.
1
מוסיפים את פירה הדלעת והרום. מקררים את התערובת, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתעבה מספיק כדי ליצור תלוליות.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
דבש הדרים
2
היכו את החלבונים מקפלים לתוך תערובת מילוי: במערבל חשמלי, להכות את החלבונים ביצה סוכר מגורען עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים כמה כפיות של חלבונים ביצה לתוך תערובת דלעת, ואז לקפל את הלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
(טעם מקורי)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
(אם אתה מודאג לגבי אכילת חלבוני ביצה גלם, להשתמש בחלבון ביצה מפוסטר, תחליף לבן ביצה, או חלבונים יבשים, כי אתה יכול למצוא במכולת.)
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
4
יוצקים את המילוי לתוך קרום מקורר. מקררים לכמה שעות. מקררים את העוגה במשך כמה שעות כדי שהג ' לטין יקבע.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
5
למעלה עם קצפת ופירורי gingersnap: ממש לפני ההגשה, כפית את הקצפת על המילוי ומפזרים עם gingersnap כתוש.
יין קרח, מוסקטו וין סנטו הם הבחירה הראשונה שלי לפאי דלעת. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם הערות של אפיית תבלינים ואגוזים, כך שהוא זוגות ממש טוב עם קינוחים מתובל דלעת. גם מוסקטו מבעבע טוב יעבוד, ואם מתחשק לך לבזבז, יין קרח. קרח Renwood אמדור, יין קרח עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.