קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת דלעת שיפון

עוגת דלעת שיפון
עוגת דלעת שיפון דורשת כ כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום, ג'ינג'ים נוספים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת דלעת שיפון, עוגת דלעת שיפון, ו עוגת דלעת שיפון.

הוראות

1
מראש לאפות את הקרום: להגדיר את התנור ב 163°. יש על מחבת פאי 9 אינץ ' עמוק צלחת. חמאה זה בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
2
בקערה, לשלב את gingersnaps כתוש, סוכר, וחמאה. לחץ על התערובת לתוך צלחת העוגה עם הגב של כף או כוס מדידה מתכת, מה שהופך את הקצה העליון אפילו מסביב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
אופים את הקרום במשך 10 דקות ב 163°.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הפוך את בסיס פודינג: בסיר כבד מבוסס, לשלב את הג ' לטין, סוכר חום, מלח, אגוז מוסקט, זנגביל, קינמון, חלב וחלמון ביצה. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
זנים של פטריותזנים של פטריות
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הגדר את המחבת על חום בינוני ומבשלים בעדינות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת רק מתחיל להתעבות, ואז מיד להסיר אותו מהחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אל תתנו לו להרתיח! אם התערובת מתקרבת לרתיחה חלמונים יתקפלו. (אם זה קורה מסננים את התערובת דרך מסננת או פירה בבלנדר.)
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
הסר את התערובת מהחום ולתת לו להתקרר.
1
מוסיפים את פירה הדלעת והרום. מקררים את התערובת, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתעבה מספיק כדי ליצור תלוליות.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
דבש הדריםדבש הדרים
2
היכו את החלבונים מקפלים לתוך תערובת מילוי: במערבל חשמלי, להכות את החלבונים ביצה סוכר מגורען עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים כמה כפיות של חלבונים ביצה לתוך תערובת דלעת, ואז לקפל את הלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
(אם אתה מודאג לגבי אכילת חלבוני ביצה גלם, להשתמש בחלבון ביצה מפוסטר, תחליף לבן ביצה, או חלבונים יבשים, כי אתה יכול למצוא במכולת.)
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשיםחלבונים יבשים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
4
יוצקים את המילוי לתוך קרום מקורר. מקררים לכמה שעות. מקררים את העוגה במשך כמה שעות כדי שהג ' לטין יקבע.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
5
למעלה עם קצפת ופירורי gingersnap: ממש לפני ההגשה, כפית את הקצפת על המילוי ומפזרים עם gingersnap כתוש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
לימון גומילימון גומי
6
חותכים את העוגה לתוך טריזים לשרת.

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי עוגיות gingersnap טחון דק (מתוך כ 10 אונקיות של gingersnap)פירורי עוגיות gingersnap טחון דק (מתוך כ 10 אונקיות של gingersnap)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק6(חוֹרֶף)חמאה, נמסהחמאה, נמסה1מעטפהחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדיאט קרם סודהדיאט קרם סודה1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1(יכול להיות או להרחיק)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו3ביצים, מופרדות (או 3 חלמונים וחלבון ביצה מספיק תחליף 3 חלבונים)ביצים, מופרדות (או 3 חלמונים וחלבון ביצה מספיק תחליף 3 חלבונים)2(חוֹרֶף)רום (הערה מתכון מקורי קרא 1/2 כוס רום, אבל אני וכמה אחרים חושבים שזה קצת יותר מדי)רום (הערה מתכון מקורי קרא 1/2 כוס רום, אבל אני וכמה אחרים חושבים שזה קצת יותר מדי)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקpurée דלעת (פחית 15 אונקיה אחת של purée דלעת)purée דלעת (פחית 15 אונקיה אחת של purée דלעת)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת כבדה, קצפת ברכות (לציפוי)שמנת כבדה, קצפת ברכות (לציפוי)1WES E אומנויות השפה האנגליתGingersnaps כתוש נוסף (לקישוט)Gingersnaps כתוש נוסף (לקישוט)

יין מומלץ: יין קרח, מוסקטו, Vin Santo

יין קרח, מוסקטו וין סנטו הם הבחירה הראשונה שלי לפאי דלעת. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם הערות של אפיית תבלינים ואגוזים, כך שהוא זוגות ממש טוב עם קינוחים מתובל דלעת. גם מוסקטו מבעבע טוב יעבוד, ואם מתחשק לך לבזבז, יין קרח. קרח Renwood אמדור, יין קרח עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
Renwood Amador קרח, קרח יין
Renwood Amador קרח, קרח יין
תות, קליפת תפוז, פריך