עוגת הבטטה של רג'י
פאי הבטטה של רג'י יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1530 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 90 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, מלח, קליפה עמוקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו הכבד הקצוץ של סבתא רג'י, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים תפוחי אדמה מתוקים במעבד מזון 11 כוס.
מוסיפים את שאר החומרים, למעט שמנת כבדה, למעבד מזון. תערובת תהליך עד חלקה. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קרם כבד על פני השטח של קליפת העוגה הקפואה. כפית תערובת בטטה לתוך קרום עוגה להחליק את החלק העליון. (עצור כאן ולהסתכל למטה אם באמצעות ציפוי פקאן.)
מניחים על תבנית אפייה ואופים בשליש התחתון האמצעי של התנור במשך 45 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במקרר במשך כמה שעות או לילה.
בסיר בינוני מקום כל החומרים על אש בינונית. מביאים לרתיחה, להפחית חום ומבשלים, ערבוב כל הזמן במשך 8 דקות.
הסר מהחום, לאפשר להתקרר מעט אבל עדיין חם וגמיש.
הוסף מילוי בטטה כדי piecrust, מתפשט באופן שווה על החלק התחתון של הקרום. לאחר מכן, בזהירות כפית תערובת פקאן על מילוי בטטה.
מניחים על מחבת סדין בשליש התחתון של תנור f 350 מעלות ואופים במשך 45 דקות עד 1 שעה.
הסר מהתנור לאפשר להתקרר במקרר במשך כמה שעות או לילה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ויינגוט וילי שייפר Graacher Domprobst ריזלינג Spatlese מספר 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5