עוגת חמאה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 559 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, סודה לשתייה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 25%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: עוגת דלעת חמאה עם ציפוי חמאה, עוגת חמאה עם גנאש שוקולד חמאה, ו עוגת בננה עם חמאה, רציתי עוגה.
הוראות
1
קו שני משומן 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות עם נייר שעווה; מניחים בצד. במיקרוגל, להמיס שבבי חמאה ומים ב 70% כוח במשך 1 דקה; מערבבים. מיקרוגל במרווחים נוספים של 10 עד 20 שניות, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שבבי ריבת חלב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ירקות בתערובת קליפורניה
2
בקערה גדולה, קיצור שמנת וסוכרים עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים בתערובת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאה
(קיבלר)
4
שלב את הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
5
יוצקים לתוך מחבתות מוכן.
6
אופים בחום של 375 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בסיר גדול שלבו סוכר ועמילן תירס. מערבבים חלב ומים מתאדים לתערובת אחידה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתוך חלמון ביצה; להחזיר את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.