עוגת חמוציות הפוכה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 254 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קמח, חמאה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת חמוציות הפוכה, עוגת חמוציות הפוכה, ו עוגת חמוציות הפוכה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להכין ציפוי, קל מעיל מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
מחממים סוכר חום ו 2 כפות חמאה בסיר קטן על חום בינוני. מבשלים 2 דקות או עד חמאה נמסה וסוכר מתמוסס, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
יוצקים תערובת סוכר לתוך מחבת עוגה מוכנה, הטיית מחבת כדי מעיל התחתון באופן שווה. מסדרים חמוציות באופן שווה על תערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
5
כדי להכין עוגה, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מערבבים עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מניחים סוכר מגורען וחמאה 1/2 כוס בקערה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב ורך (כ 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים חלמונים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בוניל. מקפלים תערובת קמח לתערובת סוכר לסירוגין עם חלב, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
דבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
לנצח את החלבונים ביצה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס באמצעות מקצף נקי, יבש. מקפלים בעדינות את החלבונים לתוך הבלילה. כפית את הבלילה על חמוציות, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
אופים ב 350 במשך 55 דקות או עד מפרט עץ מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. מגניב במחבת 15 דקות על מתלה תיל. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת באמצעות מרית מתכת צרה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מניחים צלחת הגשה הפוכה על גבי עוגה, והופכים את מחבת העוגה על הצלחת.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)