קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

עוגת טאקו מהירה בצורת חצי סהר

עוגת טאקו מהירה בצורת חצי סהר
המתכון מהיר סהר טאקו פאי יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 45 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 357 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 171 אדם התרשמו מתכון זה. לכי לחנות ותאספי זיתים, מים, תערובת לתיבול טאקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו עוגת טאקו מהירה בצורת חצי סהר, עוגת טאקו סהר, ו עוגת טאקו קלה וצוות קאבוט Fit (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת מטגנים גדולה, מחממים את צ ' אק הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אק קרקעצ ' אק קרקע
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
לנקז את השמן. מערבבים בתערובת תיבול, מים וזיתים. מבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבולתערובת תיבול
זיתיםזיתים
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
3
בצק חצי סהר נפרד למשולשים 8.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
מניחים משולשים במחבת פאי ungreased 10 אינץ', לחיצה על יצירת קרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
5
מפזרים 1 שבבי תירס כוס על החלק התחתון של הקרום. תערובת בשר כפית על קרום וצ ' יפס תירס.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס תירסצ ' יפס תירס
קרוםקרום
בשרבשר
6
מורחים שמנת חמוצה על תערובת בשר, ומכסים עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
בשרבשר
7
מפזרים שבבי תירס הנותרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס תירסצ ' יפס תירס
8
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 20 עד 25 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.