קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

עוגת טירמיסו

עוגת טירמיסו
עוגת טירמיסו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.02 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 72 גרם שומן, ובסך הכל של 1174 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אבקת אספרסו מיידית, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה די טוב. נסו עוגת טירמיסו, עוגת טירמיסו, ו עוגת טירמיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. ריססו שלוש תבניות עוגה בגודל 9 אינץ ' בתרסיס נון סטיק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בקערה בינונית שלבו את המים ואבקת האספרסו תוך ערבוב עד שהאספרסו מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את השמן והביצים, תוך הקצפה לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את תערובת האספרסו לתערובת הקמח, מקציפים במהירות בינונית במיקסר עד לאיחוד. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה. כף את הבלילה באופן שווה למחבתות המוכנות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
אופים עד שקטיף עץ המוחדר במרכז יוצא נקי, 18 עד 22 דקות. מצננים במחבתות על מדפי תיל למשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מוציאים מהמחבתות ומצננים לחלוטין על מדפי תיל.
8
מברישים כל שכבת עוגה עם 1 כף ליקר בטעם קפה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
9
בסיר קטן שלבו את השוקולד הקצוץ והשמנת הכבדה. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהשוקולד נמס וחלק. מגניב במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מורחים שכבה דקה של ציפוי השוקולד ואז את מילוי המסקרפונה על שכבת עוגה אחת. למעלה עם האצבעות, חתוך-הצדדים כלפי מעלה, חותך כך שיתאים במידת הצורך. למעלה עם שכבת עוגה שנייה, וחזור על התהליך. למעלה עם שכבת העוגה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
קצפת בחנות 2 מיכליםקצפת בחנות 2 מיכלים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מורחים את ציפוי השוקולד שנותר בחלקו העליון ובצידי העוגה. אחסן את העוגה, מכוסה, במקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
בקערה בינונית מקציפים במיקסר את המסקרפונה והסוכר במהירות בינונית עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מוסיפים את השמנת, מכים עד שהתערובת מסמיכה. מכסים ומצננים עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים2(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים3(חוֹרֶף)ליקר בטעם קפהליקר בטעם קפה3largesביציםביצים5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה2(חוֹרֶף)אבקת אספרסו מיידיתאבקת אספרסו מיידית170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות עוגה-כמו אצבעות, פיצולחבילות עוגה-כמו אצבעות, פיצול454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת מסקרפונהגבינת מסקרפונה0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)semisweet שוקולדsemisweet שוקולד2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרווה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
קאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום אודם עז. הזר שלו משלב את הניחוחות הפירותיים האופייניים של סנג ' ובזה (כמו פטל שחור, מרסקה בשלה, שזיף) עם תווי העץ האלגנטיים. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מצוין בין חומציות לטאנינים מתוקים. יין מזדקן, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר הקצירזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה והאופייניות שלה גם מרוממים בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.