עוגת טירמיסו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.02 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 72 גרם שומן, ובסך הכל של 1174 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אבקת אספרסו מיידית, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה די טוב. נסו עוגת טירמיסו, עוגת טירמיסו, ו עוגת טירמיסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. ריססו שלוש תבניות עוגה בגודל 9 אינץ ' בתרסיס נון סטיק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בקערה בינונית שלבו את המים ואבקת האספרסו תוך ערבוב עד שהאספרסו מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את השמן והביצים, תוך הקצפה לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את תערובת האספרסו לתערובת הקמח, מקציפים במהירות בינונית במיקסר עד לאיחוד. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה. כף את הבלילה באופן שווה למחבתות המוכנות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
אופים עד שקטיף עץ המוחדר במרכז יוצא נקי, 18 עד 22 דקות. מצננים במחבתות על מדפי תיל למשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מוציאים מהמחבתות ומצננים לחלוטין על מדפי תיל.
8
מברישים כל שכבת עוגה עם 1 כף ליקר בטעם קפה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
9
בסיר קטן שלבו את השוקולד הקצוץ והשמנת הכבדה. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהשוקולד נמס וחלק. מגניב במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מורחים שכבה דקה של ציפוי השוקולד ואז את מילוי המסקרפונה על שכבת עוגה אחת. למעלה עם האצבעות, חתוך-הצדדים כלפי מעלה, חותך כך שיתאים במידת הצורך. למעלה עם שכבת עוגה שנייה, וחזור על התהליך. למעלה עם שכבת העוגה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
קצפת בחנות 2 מיכלים
מסקרפונהname
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מורחים את ציפוי השוקולד שנותר בחלקו העליון ובצידי העוגה. אחסן את העוגה, מכוסה, במקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
בקערה בינונית מקציפים במיקסר את המסקרפונה והסוכר במהירות בינונית עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מוסיפים את השמנת, מכים עד שהתערובת מסמיכה. מכסים ומצננים עד 3 ימים.
ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרווה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
קאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום אודם עז. הזר שלו משלב את הניחוחות הפירותיים האופייניים של סנג ' ובזה (כמו פטל שחור, מרסקה בשלה, שזיף) עם תווי העץ האלגנטיים. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מצוין בין חומציות לטאנינים מתוקים. יין מזדקן, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר הקצירזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה והאופייניות שלה גם מרוממים בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.