קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת יער שחור שאור

עוגת יער שחור שאור
מתכונים דומים: עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, עוגת היער השחור, ו עוגת היער השחור II.

הוראות

1
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את starter שאור, חלב, והקמח. לכסות ולאפשר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 8-24 שעות.לאחר 8 עד 24 שעות, מחממים את התנור ל 350 מעלות פרנהייט. גריז גם שני 8 אינץ עגול או 7 אינץ ' מחבתות עוגה מרובע.לגרד את הבלילה שאור לתוך הקערה של מיקסר חשמלי (או לתפוס את כף העץ האהובה עליך לערבב ביד).
מרכיבים שתצטרך
Starter SourdoughStarter Sourdough
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
כף עץכף עץ
קערת ערבובקערת ערבוב
תנורתנור
2
מוסיפים את קנה הסוכר, שמן קוקוס, וניל ומערבבים במהירות נמוכה. להגדיל את המהירות בינוני נמוך ולהוסיף את הביצים אחד בכל פעם. הפחת מהירות נמוכה והוסף מלח ים, סודה לשתיה ושוקולד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
שמן קוקוסשמן קוקוס
סוכר מגורעןסוכר מגורען
שוקולדשוקולד
מלח יםמלח ים
ונילוניל
ביצהביצה
3
מערבבים רק עד אחיד, גירוד הצדדים של הקערה במידת הצורך. אם הבלילה עבה מאוד, להוסיף כמה כפות חלב כדי לדלל אותו. לגרד את הבלילה לתוך המחבתות מוכן ואופים במשך 20-30 דקות או עד שיפוד עץ מוכנס באמצע יוצא נקי. מגניב לפחות 10 דקות במחבת לפני היפוך על מדף קירור.בעוד העוגה מתקררת, להכין את הסירופ השריה וקצפת דובדבן. בסיר קטן, לשלב את המים והסוכר ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
דובדבניםדובדבנים
סוכרסוכר
סירופסירופ
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבת רוטבמחבת רוטב
שיפודיםשיפודים
קערהקערה
מחבתמחבת
4
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בקירש. להפריש להתקרר לחדר temperature.To הכן את הקצפת, לצנן את הקערה של מיקסר חשמלי במקרר או במקפיא או על ידי מילוי אותו עם מי קרח במשך כמה דקות ולאחר מכן ייבוש ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
מיםמים
קירשהקירשה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
מחבתמחבת
5
מניחים שלוש כוסות שמנת כבדה לתוך קערת ערבוב עם תמצית קירש וניל להכות על מהירות גבוהה באמצעות מצורף whisk עד פסגות רכות מופיעים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
שמנת כבדהשמנת כבדה
קירשהקירשה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
6
הסר שלושה רבעים מהתערובת ושמורה במקרר לשכבה עם העוגה. מקציפים את השמנת שנותרה לפסגות מוצקות. כף לתוך שקית צנרת ו refrigerate.To להרכיב את העוגה, לחתוך כל עוגה מקורר אופקית כדי ליצור סך של ארבע שכבות דקות. שמור את אחת השכבות התחתונות לשימוש כמו השכבה העליונה, שכן הוא שטוח וחלק בצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
7
מניחים שכבה אחת על צלחת הגשה ומברישים אותו בנדיבות עם קצת סירופ השרייה. כפית על אחת או שתי בובות גדולות של הקרם מוקצף בקירור (כ. 1/2 כוס) ולהתפשט באופן שווה. לפזר שליש הדובדבנים על פני הקרם.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
דובדבניםדובדבנים
סירופסירופ
קרםקרם
8
מניחים את שכבת העוגה הבאה על גבי ולחץ למטה בעדינות. חזור כמו עם השכבה הקודמת עם סירופ השרייה, קצפת, דובדבנים, ואז לעשות את זה שוב עם השכבה השלישית.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
דובדבניםדובדבנים
סירופסירופ
9
מניחים את שכבת העוגה הרביעית האחרונה על גבי, מוודא שהצד השטוח של השכבה הוא כלפי מעלה. משרים עם הסירופ הנותר ומפיצים את שאר הקצפת על כל צידי העוגה.פזר את השוקולד המגורד או המסולסל על החלק העליון והצדדים כרצונך. כמגע אחרון, מקציפים את קרם הפירמה לרוזטות מסביב לקצה העליון של העוגה ומניחים דובדבן על גבי כל שושנה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שוקולדשוקולד
דובדבניםדובדבנים
סירופסירופ
קרםקרם
10
מגישים מיד או מקררים עד שלוש שעות. מבחינת הטעם, העוגה אפילו טובה יותר למחרת, אבל הקצפת תיפול בתוך כמה שעות, כך למען המצגת, לשרת בתוך שעות של הרכבה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
סאקהסאקה

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקנה סוכר לא מזוקק, סוכר דקל קוקוס, או דבש גולמיקנה סוכר לא מזוקק, סוכר דקל קוקוס, או דבש גולמי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקנה סוכר ללא מזוקק (או 3/4 כוס סירופ תאריך)קנה סוכר ללא מזוקק (או 3/4 כוס סירופ תאריך)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבנים חמוצים (מגולענים, בתוספת 8-16 דובדבנים לקישוט הסופי)דובדבנים חמוצים (מגולענים, בתוספת 8-16 דובדבנים לקישוט הסופי)50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר (לפחות 70% קקאו, מגורד דק או מסולסל)שוקולד מריר (לפחות 70% קקאו, מגורד דק או מסולסל)2largesביצים ממולאותביצים ממולאות7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת כבדה (רצוי גלם)שמנת כבדה (רצוי גלם)2(חוֹרֶף)קירש (או ליקר בטעם דובדבן אחר)קירש (או ליקר בטעם דובדבן אחר)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב (רצוי גלם)חלב (רצוי גלם)11 קילו קישואים,מלח ים לא מזוקקמלח ים לא מזוקק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקstarter sourdough (לאחרונה התחיל)starter sourdough (לאחרונה התחיל)4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחיטה מלאה או פרח מאויתחיטה מלאה או פרח מאוית113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)100 גרם שוקולד לא ממותק (נמס ומקורר או 1 אבקת קקאו תהליך הולנדית כוס)100 גרם שוקולד לא ממותק (נמס ומקורר או 1 אבקת קקאו תהליך הולנדית כוס)11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים מסונניםמים מסוננים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן קוקוס בתולה לא מזוקק (נמס ומקורר אבל עדיין נוזלישמן קוקוס בתולה לא מזוקק (נמס ומקורר אבל עדיין נוזלי