עוגת לימונדה ורודה
פאי לימונדה ורוד דורש כ 4 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, גלידת ונילן, לימונדה ורודה, תרכיז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח זול. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו לימונדה, לימונדה ורודה, לימונדה, מטבל לימונדה ורוד, ו עוגת לימונדה ורודה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי הקרום עד מעורבב היטב. לחץ בתחתית ומעלה בצד של צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב; מגניב.
בקערה גדולה, מערבבים גלידה, להתרכז לימונדה, ציפוי מוקצף וכמה טיפות צבע מזון. כפית ולהפיץ תערובת גלידה לתוך קרום מקורר.
להקפיא עד המשרד, על 4 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר כמה דקות לפני חיתוך.