קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

גבינה ללא ביצים וקיש בייקון

גבינה ללא ביצים וקיש בייקון
עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו כרישה ללא גלוטן בייקון וארבע גבינות קיש, כוסות תרד, בייקון וביצה, ו בייקון דל פחמימות וקיש ביצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
או ביד או במעבד מזון, מערבבים את הקמח, חמאה, גבינה ופלפל עם מים קרים מספיק כדי לשלב, ולאחר מכן ללוש קלות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מרדדים את הבצק ו קו 23cm loosebottomed טארט פח. כיסוי עם סרט נצמד וצינה במשך 30 דקות. כל שאריות מאפה יכול להיות קפוא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר סרט נצמד, קו עם גדולנייר חסין, למלא עם שעועית אפייה ואופים במשך 15 דקות עד הצדדים הם פריך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר שעועית ונייר, ולאחר מכן להחזיר את הבצק לתנור ומבשלים עוד 5-10 דקות עד זהב קל. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
כדי להפוך את המילוי, מחממים שמן במחבת. מבשלים את הבצל עד רך והבייקון עד השחמה. פיזור על בסיס מאפה, השלכת שומן עודף, ואחריו חצי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
לטאטא תחליף ללא ביצה, קמח, שמנת וחלב יחד ויוצקים לתוך מקרה. לפזר גבינה נותרת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מנמיכים את התנור ל 150c / 130c מאוורר / גז 2 ואופים את הקיש במשך 35-40 דקות, או עד המילוי מוגדר והחום העליון. Stand עבור 10 דקות לפני הסרת מן הפח.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: יין מבעבע, בורדו, שמפניה, בורדו לבן

יין מבעבע, בורדו ושמפניה הם הבחירה הראשונה שלי לקיש. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. Laurent-Perrier Brut (Split) עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Laurent-Perrier Brut ( Split)
Laurent-Perrier Brut ( Split)
The flagship of Laurent-Perrier, which embodies the House style: deliciously fresh and easy to drink. The blend is composed of over 55 different Crus (with an average 94% rating). After being aged for over three years, 'Liqueur d'expedition' is added and the champagne is matured for a further six months. The result is a delicate yet complex nose, with hints of citrus fruit, and a good balanced palate. Perfect as an aperitif, is also goes very well with food.