קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות9
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ריבועי גלידה Mont Blanc

ריבועי גלידה Mont Blanc
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ערמונים מסוכרים, סוכר גלגלית זהובה, סוכר גלגלית זהובה, וקרם כפול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריבועי גלידה Mont Blanc, גלידת מון בלאן בומב, ו מון בלאן (עוגת קרם ערמונים).

הוראות

1
עבור מרנג, תנור חום 140C / מאוורר 120c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בשורה הבסיס של 20cm מרובע התחתון רופף פח. עצה 25 גרם של אגוזי מלך לתוך מעבד מזון בליץ עד הקרקע דק ככל האפשר, להוסיף את שאר האגוזים, ואז דופק לקצוץ בערך. להטות את החלבונים ביצה לתוך קערה נקייה, לטאטא עד פסגות נוצרו, ואז בהדרגה להוסיף את הסוכר שליש בכל פעם, מכות בין כל תוספת עד נוקשה. מקפלים באגוזים. להטות את הקצפת לתוך הפח, ואז להפיץ על הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
אופים במשך 2 שעות עד קריספ, ואז להשאיר להתקרר. זה יכול להיעשות 1 יום מראש מכוסה בסרט נצמדות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בעוד המרנג הוא בישול, להפוך את טהור ממותק על ידי ערבוב הערמון טהור עם הסוכר עד חלקה. זה יכול להיעשות 1 יום מראש מכוסה בסרט נצמדות. שים כמה קערות גדולות כדי להירגע במקרר.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
כדי להרכיב, להשאיר את הגלידה כדי לרכך מעט כך גמיש שלה, אבל לא נמס. עובד במהירות, באחד הקערות לערבב מחצית הגלידה עם חצי טהור לעשות גלידת ערמון. אם זה רך מדי ברגע שאתה מערבב אותו, למקם את הקערה במקפיא כדי המשרד. לאחר כל הגלידה היא עקביות זהה, אדווה במהירות גלידות וניל ערמונים וחצי הנותרים טהורים יחד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ערמוניםערמונים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מורחים על מרנג להחליק את החלק העליון, ואז במקום במקפיא עד קפוא מוצק. זה יכול להיעשות 1 חודש מראש קפוא, מכוסה בסרט נצמדות. אתה יכול גם להקפיא את שאר טהור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
כדי לשרת, להפשיר את הטהור, להסיר את העוגה מהמקפיא, ואז למקם במקרר במשך 40 דקות. בינתיים, לעשות שקית צנרת דקה מנייר שומןולצליף את הקרם עד נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
8
מערבבים בשאר הטהורים, ממשיכים להכות עד שהוא הופך נוקשה שוב, ולאחר מכן להטות את הקרם לתוך שקית צנרת. באמצעות סכין גדולה טבולה במים חמים, לחתוך את העוגה לתוך 9 ריבועים. עובד במהירות, צינור קן מחרוזת מטורפת של קרם ערמונים במרכז כל ריבוע. למעלה את השמנת עם חצי מארון glac או ערמונים מסוכרים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך