ריבועי גלידה Mont Blanc
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ערמונים מסוכרים, סוכר גלגלית זהובה, סוכר גלגלית זהובה, וקרם כפול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריבועי גלידה Mont Blanc, גלידת מון בלאן בומב, ו מון בלאן (עוגת קרם ערמונים).
הוראות
עבור מרנג, תנור חום 140C / מאוורר 120c / גז
בשורה הבסיס של 20cm מרובע התחתון רופף פח. עצה 25 גרם של אגוזי מלך לתוך מעבד מזון בליץ עד הקרקע דק ככל האפשר, להוסיף את שאר האגוזים, ואז דופק לקצוץ בערך. להטות את החלבונים ביצה לתוך קערה נקייה, לטאטא עד פסגות נוצרו, ואז בהדרגה להוסיף את הסוכר שליש בכל פעם, מכות בין כל תוספת עד נוקשה. מקפלים באגוזים. להטות את הקצפת לתוך הפח, ואז להפיץ על הבסיס.
אופים במשך 2 שעות עד קריספ, ואז להשאיר להתקרר. זה יכול להיעשות 1 יום מראש מכוסה בסרט נצמדות.
בעוד המרנג הוא בישול, להפוך את טהור ממותק על ידי ערבוב הערמון טהור עם הסוכר עד חלקה. זה יכול להיעשות 1 יום מראש מכוסה בסרט נצמדות. שים כמה קערות גדולות כדי להירגע במקרר.
כדי להרכיב, להשאיר את הגלידה כדי לרכך מעט כך גמיש שלה, אבל לא נמס. עובד במהירות, באחד הקערות לערבב מחצית הגלידה עם חצי טהור לעשות גלידת ערמון. אם זה רך מדי ברגע שאתה מערבב אותו, למקם את הקערה במקפיא כדי המשרד. לאחר כל הגלידה היא עקביות זהה, אדווה במהירות גלידות וניל ערמונים וחצי הנותרים טהורים יחד.
מורחים על מרנג להחליק את החלק העליון, ואז במקום במקפיא עד קפוא מוצק. זה יכול להיעשות 1 חודש מראש קפוא, מכוסה בסרט נצמדות. אתה יכול גם להקפיא את שאר טהור.
כדי לשרת, להפשיר את הטהור, להסיר את העוגה מהמקפיא, ואז למקם במקרר במשך 40 דקות. בינתיים, לעשות שקית צנרת דקה מנייר שומןולצליף את הקרם עד נוקשה.
מערבבים בשאר הטהורים, ממשיכים להכות עד שהוא הופך נוקשה שוב, ולאחר מכן להטות את הקרם לתוך שקית צנרת. באמצעות סכין גדולה טבולה במים חמים, לחתוך את העוגה לתוך 9 ריבועים. עובד במהירות, צינור קן מחרוזת מטורפת של קרם ערמונים במרכז כל ריבוע. למעלה את השמנת עם חצי מארון glac או ערמונים מסוכרים ומגישים מיד.