קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת ליקר ביצים של ניק

עוגת ליקר ביצים של ניק
עוגת ליקר הביצים של ניק היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. אם יש לך תמצית vanillan, עוגת בצק קרום, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה מושלם עבור חג המולד. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: קאפקייקס סנט ניק, יותר טוב מהעוגיות הזולות של ג'ים וניק., ו עוגיות "על טבעיות" של ניק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הקש קרום עוגה לתוך צלחת פאי 9 אינץ לחתוך קרום עודף מן הקצוות; למלא עם אורז או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
תנורתנור
2
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מקציפים ליקר ביצים, סוכר, קורנפלור, ביצים, חלבונים, תמצית וניל, אגוז מוסקט וקינמון יחד בקערה עד חלקה; לשפוך לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
עמילן תירסעמילן תירס
חלבוניםחלבונים
קינמוןקינמון
ליקר ביציםליקר ביצים
מוסקטמוסקט
קרוםקרום
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
אופים עד העוגה מוגדר באמצע, 50 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור