עוגת מנטה אוכמניות
מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 496 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר, אוכמניות, קמח עצמי עולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: סוכריות מנטה אוכמניות, Blackberry-עוגיות מנטה, ו Blackberry Mint Juleps.
הוראות
מחממים התנור ל 177°. גריז קל קו שני מחבתות עוגה 8in עם נייר קלף, משומן הקלף מדי. בקערה בינונית לטאטא את הקמח ואבקת אפייה יחד, ולאחר מכן להפריש.
שים את החמאה והסוכר בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות יחד עד אור ורך, על 5 דקות.
מוסיף את הביצים, קצת בכל פעם, מכות עד בשילוב מלא. עם המיקסר על נמוך, לנפות את תערובת הקמח בשלוש תוספות, ערבוב עד רק בשילוב.
הבלילה עוגה צריכה להיות" ירידה עקביות, " כלומר, אם אתה לוקח כפית של הבלילה מתוך הקערה זה צריך להיות רך מספיק כדי ליפול בקלות מן הכף. אם הבלילה היא דבק הכף במשך זמן רב מדי, לערבב 1-2 כפות חלב כדי לרכך את הבלילה.
מוסיפים את הליקר והאוכמניות ומערבבים בעדינות לתוך הבלילה.
מחלקים את הבלילה עוגה שווה בין שתי מחבתות עוגה מוכנות בעדינות ברמה החוצה.
אופים במשך 25-30 דקות או עד חום זהוב ומתרחק מקצה המחבת; קיסם שיניים מוכנס לתוך מרכז העוגה צריך לצאת נקי.
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות לפני הפעלת על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
בזמן שהעוגות מתקררות, תכיני את הציפוי.
שים את החמאה בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד אור שמנת, על 3 דקות. לאט לשלב את הקרם לנצח עד בשילוב מלא.
מוסיף את הסוכר' ממתקים, קצת בכל פעם, ופעם בשילוב מלא להוסיף את המלח. הכה במהירות גבוהה עד הציפוי קל ורך.
הוסף את תמצית מנטה וצביעה, אם שימוש, והכה לשלב.
כדי להפוך את הקישוט, להמיס את השוקולד בקערה חסינת חום להגדיר על פני מחבת של מים רותחים בעדינות, לוודא את החלק התחתון של הקערה לא נוגע במים.
שים את עלי הנענע על תבנית אפייה מרופדת בקלף. באמצעות מברשת מאפה, צבע צד אחד של כל עלה עם שוקולד נמס.
שים את המגש במקרר עד שהשוקולד מוכן.
כדי להרכיב את העוגה, לשים את אחת שכבות העוגה על עגול עוגת קרטון או צלחת הגשה. למעלה עם חצי הציפוי ולהתפשט באופן שווה על פני העוגה. למעלה עם שכבה דקה של ריבת בלקברי ולאחר מכן לשים את שכבת העוגה השנייה על גבי.
מורחים את קרם החמאה הנותר על החלק העליון של העוגה ומפזרים את האוכמניות.
הסר את עלי המנטה מהמקרר וקלף בזהירות את העלים, ומשאיר אותך עם עלי נענע שוקולד.
שים את אלה באופן אקראי על החלק העליון של העוגה.