עוגת מערבולת תות
עוגת מערבולת תות עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. 89 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות והרימו קרם קנודסן, אבקת סוכר, ג'לטין בטעם תות מותג ג' לי, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: עוגת מערבולת תות, עוגת קפה מערבולת תות, ו עוגת קילו גבינת שמנת מערבולת תות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות פ. גריז וקמח שתי מחבתות עוגה עגולות בגודל 8 או 9 אינץ'; מניחים בצד. הכן בלילת עוגה לפי הוראות החבילה.
יוצקים חצי מהבלילה לקערה בינונית.
מוסיפים תערובת ג ' לטין יבשה; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. כף מחצית מהבלילה הלבנה ומחצית מהבלילה הוורודה, זו לצד זו, לכל תבנית מוכנה. מערבבים יחד בעזרת כפית.
אופים 30 דקות. מגניב 30 דקות. במחבתות.
הסר למתלים; להתקרר לחלוטין.
מערבבים שמנת חמוצה ואבקת סוכר בקערה בינונית עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בעדינות ציפוי מוקצף.
מניחים את אחת משכבות העוגה על צלחת הגשה; מורחים למעלה עם 1 כוס מתערובת הציפוי המוקצפת. למעלה עם 1 כוס התותים ושכבת העוגה שנותרה.
מורחים את החלק העליון והצד של העוגה עם תערובת הציפוי המוקצפת שנותרה. למעלה עם הנותרים 1/2 כוס תותים ממש לפני ההגשה. אחסן כל עוגת שאריות במקרר.