עוגת מרנג לימון III
פאי לימון מרנג III עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך חמאה, מיץ לימון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust, ו פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
שלב 1 1/2 כוסות סוכר, מלח, ו 1 1/2 כוסות מים בסיר כבד.
מניחים על חום גבוה ומביאים לרתיחה. בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס ו 1/3 כוס מים כדי להפוך את הדבק חלקה. בהדרגה לטאטא לתוך תערובת סוכר רותחים. מרתיחים תערובת עד עבה וברור, ערבוב כל הזמן.
בקערה קטנה, להקציף יחד חלמונים ומיץ לימון. בהדרגה לטאטא תערובת חלמון ביצה לתוך תערובת סוכר חם. החזירו את המחבת לחום והביאו לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד.
הסר מהחום ומערבבים בקליפה לימון מגורד וחמאה או מרגרינה.
מניחים תערובת במקרר מגניב עד רק פושרת.
בקערת זכוכית או מתכת גדולה, לשלב חלבונים ביצה ומלח. שוט עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר תוך המשך שוט. לנצח עד הלבנים יוצרים פסגות נוקשות. מערבבים על 3/4 כוס מרנג לתוך מילוי פושר. כפית מילוי לתוך קונכיה אפויה. מכסים את העוגה עם מרנג שנותר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, עד מרנג מעט חום. מגניב על מדף לפחות 1 שעה לפני חיתוך.