קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג משמש

עוגת מרנג משמש
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 273 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. אם יש לך משמשים, מיץ לימון, קלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת מרנג משמש, ברי מרנג משמש, ו גלידת משמש עם מרנג איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את האגוזים במעבד מזון מצויד מצורף להב ולעבד לחתיכות קטנות מאוד, על 40 שניות. לגרד את הצדדים ואת הרכס הפנימי של הקערה עם מרית גומי לשחרר כל חתיכות מצטבר של שקד הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הקמח הנמדד והמלח והדופק כמה פעמים כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוסיפים את החמאה ואת התקצור ואת הדופק עד מופחת חתיכות בגודל אפונה ואת התערובת נראית כמו חול, על 20 עד 30 (1 שניות) פולסים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4
טפטוף במי הקרח ומיץ לימון ודופק רק עד שהבצק מגיע יחד, על 12 (1 שניות) פולסים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מפזרים את הבצק באופן שווה על החלק התחתון של צלחת פאי 9 אינץ'. באמצעות כוס מדידה או האצבעות שלך, לחץ באופן שווה את הבצק לתחתית ולמעלה את הצדדים של המחבת (קמח את הכוס מדי פעם כדי למנוע ממנו דבק). להכניס למקרר נחשף לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. לדקור את החלק התחתון של הקרום בכל רחבי עם מזלג, לוודא שלא לנקב את הקרום. קו זה עם פיסת נייר קלף ולמלא אותו עם משקולות עוגה או שעועית מיובשת, לוודא שהם נדחפים נגד הצדדים של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים עד הקרום מתחיל להגדיר, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר את משקולות העוגה ואת נייר קלף (זהיר—זה עלול לתקוע קצת) ולהמשיך לאפות עד הבצק יבש למגע ומעט חום סביב הקצוות, על 5 עד 7 דקות יותר. (זה לא צריך להיות חום זהוב, כמו הקרום יהיה לאפות יותר מאוחר.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים את משמשים ומיץ לימון בבלנדר תערובת עד חלקה.הגדר מסננת רשת על קערה בינונית ויוצקים את תערובת משמש דרך המסננת. לדחוף את התערובת עם החלק האחורי של מצקת ולהשליך את התוכן של המסננת. למדוד 1 כוס של תערובת מתוח ולהניח בצד; להשליך כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מצקתמצקת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את חלמוני הביצה בקערה בינונית ומקציפים לשבור אותם; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הסוכר, קורנפלור, ומלח בסיר גדול, לא מגיב לאט לטאטא במים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מניחים מעל חום בינוני, מטאטא לעתים קרובות, עד התערובת מתחילה בועה סביב הקצוות של המחבת, ואז להמשיך לבשל, לטאטא כל הזמן, עד מעובה לתוך ג ' ל, על 10 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להעביר על 1/4 כוס של ג ' ל חלמונים ביצה לטאטא לשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיפים את תערובת משמש שמורות לסיר עם ג ' ל ו whisk לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מוסיפים את תערובת חלמון הביצה לסיר ומקציפים לשלב. להחזיר את הסיר לחום בינוני ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא עבה מאוד, על 7 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את החמאה, בואו לשבת במשך 1 דקה כדי להמיס מעט, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
11
יוצקים את מילוי משמש לתוך הקרום להחליק אותו לתוך שכבה אפילו. להפריש להתקרר במשך 30 דקות.עבור מרנג:ביד, לטאטא את הסוכר 2 כפות בכל פעם לתוך קערת המיקסר של חלבוני ביצה שמורים, לוודא את הסוכר משולב לפני התוספת הבאה, עד כל הסוכר נוספה; להפריש.להביא 1/2 אינץ ' של מים לרתיחה מעל חום גבוה בסיר גדול מספיק כדי להחזיק את הקערה של מערבל לעמוד מעל המים מבלי לגעת בו. להפחית את החום נמוך כדי לשמור על מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מניחים את קערת המיקסר על המים הבוערים ומקציפים כל הזמן עד שהסוכר מומס והתערובת הגיעה ל -150°F על מדחום מיידי, כ -4 דקות. כדי לבדוק אם הסוכר הוא מומס לחלוטין, בזהירות לשפשף חלק מהתערובת בין האצבעות שלך—זה צריך להרגיש חלק ללא כל גרגרי סוכר.צרף את הקערה למיקסר לעמוד ולהתאים את המיקסר עם מצורף מקצף נקי מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מוסיפים את הקרם של טרטר ומקציפים במהירות נמוכה במשך 30 שניות. הגדל את המהירות למדיום למשך 30 שניות, ולאחר מכן הגדיל את המהירות לגובה של 30 שניות. המשך לטאטא במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות, מבריק טופס (קצות הפסגות צריך בקושי להתכרבל מעל כאשר אתה מרים את הקובץ המצורף whisk), על 1 עד 2 דקות יותר. אל תגזים. באמצעות מרית אופסט, מורחים כמחצית מן המרנג על מילוי משמש בשכבה זוגית, מקפידים לכסות על מחצית הקצוות של הקרום (לא להשאיר שום חורים, או מרנג להתכווץ כפי שהוא מתקרר ואת המילוי יבכה). לרענן את שאר מרנג ב כפות ערמות מעל החלק העליון של העוגה. באמצעות מרית אופסט, לחץ בעדינות על החלק העליון של כל מנה במהירות למשוך למעלה משם לעשות פסגות מסובכות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
אופים עד הפסגות של מרנג הם חום זהוב, על 3 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מניחים על מתלה תיל עד צלחת העוגה הוא מגניב למגע לפני ההגשה, על 1 1/2 עד 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה