עוגת מרנג משמש
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 273 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. אם יש לך משמשים, מיץ לימון, קלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת מרנג משמש, ברי מרנג משמש, ו גלידת משמש עם מרנג איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את האגוזים במעבד מזון מצויד מצורף להב ולעבד לחתיכות קטנות מאוד, על 40 שניות. לגרד את הצדדים ואת הרכס הפנימי של הקערה עם מרית גומי לשחרר כל חתיכות מצטבר של שקד הקרקע.
מוסיפים את הקמח הנמדד והמלח והדופק כמה פעמים כדי לשלב.
מוסיפים את החמאה ואת התקצור ואת הדופק עד מופחת חתיכות בגודל אפונה ואת התערובת נראית כמו חול, על 20 עד 30 (1 שניות) פולסים.
טפטוף במי הקרח ומיץ לימון ודופק רק עד שהבצק מגיע יחד, על 12 (1 שניות) פולסים.
מפזרים את הבצק באופן שווה על החלק התחתון של צלחת פאי 9 אינץ'. באמצעות כוס מדידה או האצבעות שלך, לחץ באופן שווה את הבצק לתחתית ולמעלה את הצדדים של המחבת (קמח את הכוס מדי פעם כדי למנוע ממנו דבק). להכניס למקרר נחשף לפחות 1 שעה.
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. לדקור את החלק התחתון של הקרום בכל רחבי עם מזלג, לוודא שלא לנקב את הקרום. קו זה עם פיסת נייר קלף ולמלא אותו עם משקולות עוגה או שעועית מיובשת, לוודא שהם נדחפים נגד הצדדים של הבצק.
אופים עד הקרום מתחיל להגדיר, על 15 דקות.
הסר את משקולות העוגה ואת נייר קלף (זהיר—זה עלול לתקוע קצת) ולהמשיך לאפות עד הבצק יבש למגע ומעט חום סביב הקצוות, על 5 עד 7 דקות יותר. (זה לא צריך להיות חום זהוב, כמו הקרום יהיה לאפות יותר מאוחר.)
מניחים את משמשים ומיץ לימון בבלנדר תערובת עד חלקה.הגדר מסננת רשת על קערה בינונית ויוצקים את תערובת משמש דרך המסננת. לדחוף את התערובת עם החלק האחורי של מצקת ולהשליך את התוכן של המסננת. למדוד 1 כוס של תערובת מתוח ולהניח בצד; להשליך כל עודף.
מניחים את חלמוני הביצה בקערה בינונית ומקציפים לשבור אותם; להפריש.
מניחים את הסוכר, קורנפלור, ומלח בסיר גדול, לא מגיב לאט לטאטא במים עד חלקה.
מניחים מעל חום בינוני, מטאטא לעתים קרובות, עד התערובת מתחילה בועה סביב הקצוות של המחבת, ואז להמשיך לבשל, לטאטא כל הזמן, עד מעובה לתוך ג ' ל, על 10 דקות בסך הכל.
להעביר על 1/4 כוס של ג ' ל חלמונים ביצה לטאטא לשלב; להפריש.
מוסיפים את תערובת משמש שמורות לסיר עם ג ' ל ו whisk לשלב.
מוסיפים את תערובת חלמון הביצה לסיר ומקציפים לשלב. להחזיר את הסיר לחום בינוני ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא עבה מאוד, על 7 דקות בסך הכל.
מוסיפים את החמאה, בואו לשבת במשך 1 דקה כדי להמיס מעט, ומערבבים לשלב.
יוצקים את מילוי משמש לתוך הקרום להחליק אותו לתוך שכבה אפילו. להפריש להתקרר במשך 30 דקות.עבור מרנג:ביד, לטאטא את הסוכר 2 כפות בכל פעם לתוך קערת המיקסר של חלבוני ביצה שמורים, לוודא את הסוכר משולב לפני התוספת הבאה, עד כל הסוכר נוספה; להפריש.להביא 1/2 אינץ ' של מים לרתיחה מעל חום גבוה בסיר גדול מספיק כדי להחזיק את הקערה של מערבל לעמוד מעל המים מבלי לגעת בו. להפחית את החום נמוך כדי לשמור על מבשלים.
מניחים את קערת המיקסר על המים הבוערים ומקציפים כל הזמן עד שהסוכר מומס והתערובת הגיעה ל -150°F על מדחום מיידי, כ -4 דקות. כדי לבדוק אם הסוכר הוא מומס לחלוטין, בזהירות לשפשף חלק מהתערובת בין האצבעות שלך—זה צריך להרגיש חלק ללא כל גרגרי סוכר.צרף את הקערה למיקסר לעמוד ולהתאים את המיקסר עם מצורף מקצף נקי מאוד.
מוסיפים את הקרם של טרטר ומקציפים במהירות נמוכה במשך 30 שניות. הגדל את המהירות למדיום למשך 30 שניות, ולאחר מכן הגדיל את המהירות לגובה של 30 שניות. המשך לטאטא במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות, מבריק טופס (קצות הפסגות צריך בקושי להתכרבל מעל כאשר אתה מרים את הקובץ המצורף whisk), על 1 עד 2 דקות יותר. אל תגזים. באמצעות מרית אופסט, מורחים כמחצית מן המרנג על מילוי משמש בשכבה זוגית, מקפידים לכסות על מחצית הקצוות של הקרום (לא להשאיר שום חורים, או מרנג להתכווץ כפי שהוא מתקרר ואת המילוי יבכה). לרענן את שאר מרנג ב כפות ערמות מעל החלק העליון של העוגה. באמצעות מרית אופסט, לחץ בעדינות על החלק העליון של כל מנה במהירות למשוך למעלה משם לעשות פסגות מסובכות.
אופים עד הפסגות של מרנג הם חום זהוב, על 3 עד 5 דקות.
מניחים על מתלה תיל עד צלחת העוגה הוא מגניב למגע לפני ההגשה, על 1 1/2 עד 2 שעות.