קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג משמש

עוגת מרנג משמש
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 273 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. אם יש לך משמשים, מיץ לימון, קלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת מרנג משמש, ברי מרנג משמש, ו גלידת משמש עם מרנג איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את האגוזים במעבד מזון מצויד מצורף להב ולעבד לחתיכות קטנות מאוד, על 40 שניות. לגרד את הצדדים ואת הרכס הפנימי של הקערה עם מרית גומי לשחרר כל חתיכות מצטבר של שקד הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את הקמח הנמדד והמלח והדופק כמה פעמים כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים את החמאה ואת התקצור ואת הדופק עד מופחת חתיכות בגודל אפונה ואת התערובת נראית כמו חול, על 20 עד 30 (1 שניות) פולסים.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
טפטוף במי הקרח ומיץ לימון ודופק רק עד שהבצק מגיע יחד, על 12 (1 שניות) פולסים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
מפזרים את הבצק באופן שווה על החלק התחתון של צלחת פאי 9 אינץ'. באמצעות כוס מדידה או האצבעות שלך, לחץ באופן שווה את הבצק לתחתית ולמעלה את הצדדים של המחבת (קמח את הכוס מדי פעם כדי למנוע ממנו דבק). להכניס למקרר נחשף לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. לדקור את החלק התחתון של הקרום בכל רחבי עם מזלג, לוודא שלא לנקב את הקרום. קו זה עם פיסת נייר קלף ולמלא אותו עם משקולות עוגה או שעועית מיובשת, לוודא שהם נדחפים נגד הצדדים של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
אופים עד הקרום מתחיל להגדיר, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר את משקולות העוגה ואת נייר קלף (זהיר—זה עלול לתקוע קצת) ולהמשיך לאפות עד הבצק יבש למגע ומעט חום סביב הקצוות, על 5 עד 7 דקות יותר. (זה לא צריך להיות חום זהוב, כמו הקרום יהיה לאפות יותר מאוחר.)
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מניחים את משמשים ומיץ לימון בבלנדר תערובת עד חלקה.הגדר מסננת רשת על קערה בינונית ויוצקים את תערובת משמש דרך המסננת. לדחוף את התערובת עם החלק האחורי של מצקת ולהשליך את התוכן של המסננת. למדוד 1 כוס של תערובת מתוח ולהניח בצד; להשליך כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מצקתמצקת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים את חלמוני הביצה בקערה בינונית ומקציפים לשבור אותם; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים את הסוכר, קורנפלור, ומלח בסיר גדול, לא מגיב לאט לטאטא במים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מניחים מעל חום בינוני, מטאטא לעתים קרובות, עד התערובת מתחילה בועה סביב הקצוות של המחבת, ואז להמשיך לבשל, לטאטא כל הזמן, עד מעובה לתוך ג ' ל, על 10 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להעביר על 1/4 כוס של ג ' ל חלמונים ביצה לטאטא לשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מוסיפים את תערובת משמש שמורות לסיר עם ג ' ל ו whisk לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מוסיפים את תערובת חלמון הביצה לסיר ומקציפים לשלב. להחזיר את הסיר לחום בינוני ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא עבה מאוד, על 7 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את החמאה, בואו לשבת במשך 1 דקה כדי להמיס מעט, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
11
יוצקים את מילוי משמש לתוך הקרום להחליק אותו לתוך שכבה אפילו. להפריש להתקרר במשך 30 דקות.עבור מרנג:ביד, לטאטא את הסוכר 2 כפות בכל פעם לתוך קערת המיקסר של חלבוני ביצה שמורים, לוודא את הסוכר משולב לפני התוספת הבאה, עד כל הסוכר נוספה; להפריש.להביא 1/2 אינץ ' של מים לרתיחה מעל חום גבוה בסיר גדול מספיק כדי להחזיק את הקערה של מערבל לעמוד מעל המים מבלי לגעת בו. להפחית את החום נמוך כדי לשמור על מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מניחים את קערת המיקסר על המים הבוערים ומקציפים כל הזמן עד שהסוכר מומס והתערובת הגיעה ל -150°F על מדחום מיידי, כ -4 דקות. כדי לבדוק אם הסוכר הוא מומס לחלוטין, בזהירות לשפשף חלק מהתערובת בין האצבעות שלך—זה צריך להרגיש חלק ללא כל גרגרי סוכר.צרף את הקערה למיקסר לעמוד ולהתאים את המיקסר עם מצורף מקצף נקי מאוד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מוסיפים את הקרם של טרטר ומקציפים במהירות נמוכה במשך 30 שניות. הגדל את המהירות למדיום למשך 30 שניות, ולאחר מכן הגדיל את המהירות לגובה של 30 שניות. המשך לטאטא במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות, מבריק טופס (קצות הפסגות צריך בקושי להתכרבל מעל כאשר אתה מרים את הקובץ המצורף whisk), על 1 עד 2 דקות יותר. אל תגזים. באמצעות מרית אופסט, מורחים כמחצית מן המרנג על מילוי משמש בשכבה זוגית, מקפידים לכסות על מחצית הקצוות של הקרום (לא להשאיר שום חורים, או מרנג להתכווץ כפי שהוא מתקרר ואת המילוי יבכה). לרענן את שאר מרנג ב כפות ערמות מעל החלק העליון של העוגה. באמצעות מרית אופסט, לחץ בעדינות על החלק העליון של כל מנה במהירות למשוך למעלה משם לעשות פסגות מסובכות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
14
אופים עד הפסגות של מרנג הם חום זהוב, על 3 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מניחים על מתלה תיל עד צלחת העוגה הוא מגניב למגע לפני ההגשה, על 1 1/2 עד 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה