פאי משחק חם לוקח על 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 92 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 1208 קלוריות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש תערובת פטריות, בצל, בצל, ועלי דפנה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מטבל פיצה חם + באנר משחק גדול עשה עם צלחות נייר, עוגת משחק, ו קח אותי למשחק כדור גלידה עוגה.
הוראות
1
להתיר את פסיונים ולמשוך את הרגליים. באמצעות קצה סכין חדה מאוד, לנתק את הרגליים שבו הירך מצטרפת לגוף. ואז לחתוך את פילה השד מכלוב הצלעות בצורה מסודרת ככל האפשר ולהניח בצד. זרוק את שאר הפגר.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה, מחממים את הרגליים והעונה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הגזר, בצל ו 2-3 זרעונים טימין, רוזמרין, עלי דפנה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
4
יוצקים את היין, מרתיחים כדי להפחית על ידי שלושה רבעים, ולאחר מכן לערבב את העגבניות טהור. מבשלים 1-2 דקות, יוצקים 1.25 ליטר מים ומביאים לרתיחה מהירה. דלג על כל שומן וחלאה שעולה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מבשלים את המניה עד שהיא מקטינה בחצי לכ -600ml, כ -15 דקות. מסננים את המניה ויוצקים בחזרה למחבת. מרתיחים עד מופחת סביב 300ml. אתה יכול לפצות עד לנקודה זו 2 ימים מראש או להקפיא את המניה עד 1 חודש. (בשר הרגל אינו משמש במתכון זה, אבל אתה יכול לגרוס
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להפוך סלריק לטהור. מטגנים את הסלריאק בחמאה עם 2 גבעולי רוזמרין במחבת מכוסה במשך 15-20 דקות עד רך. השליכי את הרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
צווארי עוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
לחמם את המניה, לשים מצקת קטנה בבלנדר או מעבד מזון עם סלריק, ואז בליץ לטהור.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
פורסים את פילה השד לתוך נתחים גדולים ולגנוב במלאי במשך 7 דקות עד רק המשרד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
9
להסיר ולהניח בצד.
10
מוסיף את הנקניקיות, לחלוט במשך 8-10 דקות, ולאחר מכן להסיר ולפרוס. תוריד את המניה מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
11
מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את הפנצ ' טה במשך 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיף את שאלוט או בצל וכמה שמן, ואז לבשל עוד 5 דקות. להטות את התערובת לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
מוסיפים עוד שמן למחבת ומטגנים את הפטריות במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
הוסף לקערה וזרוק יחד עם הידיים או כף גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
15
להטות את הגזר הלבן לתוך המחבת עם הדבש ואת העלים של ענף של קורנית. עונה ומבשלים 5-7 דקות, להשליך את הקורנית ולהסיר לקערה יחד עם הבשר. קוצצים ענף כל קורנית, רוזמרין ופטרוזיליה, מוסיפים לקערה וזורקים הכל יחד.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבן
צווארי עוף
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
מחממים את המניה ומערבבים 1 כף של celeriac טהור חרדל. כפית את הנותרים טהור לתוך החלק התחתון של מלבני עמוק 22 x 10 ס " מ פשטידה. להטות את המילוי על גבי, ואז לשפוך מעל המניה. צלחת העוגה הממולאת יכולה להיות מכוסה בסרט נצמד ומצוננת עד יום אחד.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
17
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
מרדדים את הבצק על לוח מקומח קלות לעובי של מטבע 1. מקציפים את החלמונים עד חלקה מברשת קצת סביב שולי צלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
19
הנח את המאפה למעלה ולחץ על הקצה כדי לאטום. באמצעות סכין חדה, לקצץ את עודף, ואז לצבוט את הקצוות כדי crimp.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
20
מברשת באופן שווה עם זיגוג יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
21
חותכים כמה צורות סגלגלות קטנות, ציון סימני עלה במרכז וצובטים את הקצוות. נתמקם על הבצק וזיגוג עם הביצה. תקן עלי קורנית ותמחץ על כמה פתיתי מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
רוטב שומשום יפני מוכן
(קיבלר)
22
אופים את העוגה במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 180c/מאוורר 160c / גז 4 ואופים עוד 20-25 דקות עד הזהב פריך. השאר לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וin סנטו הן אפשרויות נהדרות עבור עוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. הנהר סנייק הקציר מאוחר ריזלינג עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.