קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

עוגת משחק חם

עוגת משחק חם
פאי משחק חם לוקח על 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 92 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 1208 קלוריות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש תערובת פטריות, בצל, בצל, ועלי דפנה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מטבל פיצה חם + באנר משחק גדול עשה עם צלחות נייר, עוגת משחק, ו קח אותי למשחק כדור גלידה עוגה.

הוראות

1
להתיר את פסיונים ולמשוך את הרגליים. באמצעות קצה סכין חדה מאוד, לנתק את הרגליים שבו הירך מצטרפת לגוף. ואז לחתוך את פילה השד מכלוב הצלעות בצורה מסודרת ככל האפשר ולהניח בצד. זרוק את שאר הפגר.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה, מחממים את הרגליים והעונה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הגזר, בצל ו 2-3 זרעונים טימין, רוזמרין, עלי דפנה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוףצווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
יוצקים את היין, מרתיחים כדי להפחית על ידי שלושה רבעים, ולאחר מכן לערבב את העגבניות טהור. מבשלים 1-2 דקות, יוצקים 1.25 ליטר מים ומביאים לרתיחה מהירה. דלג על כל שומן וחלאה שעולה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מבשלים את המניה עד שהיא מקטינה בחצי לכ -600ml, כ -15 דקות. מסננים את המניה ויוצקים בחזרה למחבת. מרתיחים עד מופחת סביב 300ml. אתה יכול לפצות עד לנקודה זו 2 ימים מראש או להקפיא את המניה עד 1 חודש. (בשר הרגל אינו משמש במתכון זה, אבל אתה יכול לגרוס
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להפוך סלריק לטהור. מטגנים את הסלריאק בחמאה עם 2 גבעולי רוזמרין במחבת מכוסה במשך 15-20 דקות עד רך. השליכי את הרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
צווארי עוףצווארי עוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
לחמם את המניה, לשים מצקת קטנה בבלנדר או מעבד מזון עם סלריק, ואז בליץ לטהור.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
פורסים את פילה השד לתוך נתחים גדולים ולגנוב במלאי במשך 7 דקות עד רק המשרד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
9
להסיר ולהניח בצד.
10
מוסיף את הנקניקיות, לחלוט במשך 8-10 דקות, ולאחר מכן להסיר ולפרוס. תוריד את המניה מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
11
מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את הפנצ ' טה במשך 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיף את שאלוט או בצל וכמה שמן, ואז לבשל עוד 5 דקות. להטות את התערובת לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
מוסיפים עוד שמן למחבת ומטגנים את הפטריות במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
הוסף לקערה וזרוק יחד עם הידיים או כף גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
15
להטות את הגזר הלבן לתוך המחבת עם הדבש ואת העלים של ענף של קורנית. עונה ומבשלים 5-7 דקות, להשליך את הקורנית ולהסיר לקערה יחד עם הבשר. קוצצים ענף כל קורנית, רוזמרין ופטרוזיליה, מוסיפים לקערה וזורקים הכל יחד.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
צווארי עוףצווארי עוף
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
מחממים את המניה ומערבבים 1 כף של celeriac טהור חרדל. כפית את הנותרים טהור לתוך החלק התחתון של מלבני עמוק 22 x 10 ס " מ פשטידה. להטות את המילוי על גבי, ואז לשפוך מעל המניה. צלחת העוגה הממולאת יכולה להיות מכוסה בסרט נצמד ומצוננת עד יום אחד.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
17
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
מרדדים את הבצק על לוח מקומח קלות לעובי של מטבע 1. מקציפים את החלמונים עד חלקה מברשת קצת סביב שולי צלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
19
הנח את המאפה למעלה ולחץ על הקצה כדי לאטום. באמצעות סכין חדה, לקצץ את עודף, ואז לצבוט את הקצוות כדי crimp.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
20
מברשת באופן שווה עם זיגוג יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
21
חותכים כמה צורות סגלגלות קטנות, ציון סימני עלה במרכז וצובטים את הקצוות. נתמקם על הבצק וזיגוג עם הביצה. תקן עלי קורנית ותמחץ על כמה פתיתי מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(קיבלר)(קיבלר)
22
אופים את העוגה במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 180c/מאוורר 160c / גז 4 ואופים עוד 20-25 דקות עד הזהב פריך. השאר לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

1WES E אומנויות השפה האנגליתשמן זית או חמניותשמן זית או חמניות1sprigטימין טרי ורוזמריןטימין טרי ורוזמרין23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת1גזר, קצוץגזר, קצוץ1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ2006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פירה עגבניותפירה עגבניות1קטןceleriac, על 600 גרם, קלוף וקצוץ לחתיכות גדולותceleriac, על 600 גרם, קלוף וקצוץ לחתיכות גדולות50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה1חבורהרוזמרין, טימין ופטרוזיליהרוזמרין, טימין ופטרוזיליה3נקניקיות בשר צבינקניקיות בשר צבי1WES E אומנויות השפה האנגליתשמן, לטיגוןשמן, לטיגון100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)pancetta, עור לחתוך בקוביות קטנות או להשתמש lardons בייקוןpancetta, עור לחתוך בקוביות קטנות או להשתמש lardons בייקון125אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שאלוט או בצל תינוקשאלוט או בצל תינוק150אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תערובת ניקה פטריות (נסה shiitakes, ceps וערמונים)תערובת ניקה פטריות (נסה shiitakes, ceps וערמונים)200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גזר לבן צעיר, מקולף וחותך למקלות 6 ס גזר לבן צעיר, מקולף וחותך למקלות 6 ס " מ2(יכול להיות או להרחיק)דבש צלולדבש צלול2(יכול להיות או להרחיק)חרדל גרגרחרדל גרגר250אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצק עלים, מופשר אם קפואבצק עלים, מופשר אם קפוא2חלמוניםחלמונים1sprigטימין ומלח ים, כדי לקשטטימין ומלח ים, כדי לקשט2פסיונים, על 800 גרם כל אחדפסיונים, על 800 גרם כל אחד

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וin סנטו הן אפשרויות נהדרות עבור עוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. הנהר סנייק הקציר מאוחר ריזלינג עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק האחוזה שלנו, ריזלינג הקציר המאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. שלנו 2011 יש אף limeade עם רמז של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים המבוססים על פירות או כאפריטיף מרענן.