עוגת מתנה לחג המולד
זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד טוב כמו קינוח. עם כפית ציון של 10%, המנה הזאת היא בלתי ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: לחם מתנה לחג המולד, עוגת קופסא מתנה, ו עוגת מתנה לחג.
הוראות
קו שני 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. אפייה מחבתות עם נייר שעווה. הכן תערובת עוגה אחת לפי הוראות החבילה; יוצקים לתבנית מוכנה אחת. חזור על הפעולה עם תערובת העוגה שנותרה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים למתלים להתקרר לחלוטין. קלף בעדינות נייר שעווה מעוגות. לקצץ צמרות לעוגה ברמה.
בקערה גדולה, חמאת שמנת וקיצור עד אור רכה. מקציפים וניל. מוסיפים בהדרגה סוכר של קונדיטורים לסירוגין עם חלב, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
הסר 2 כוסות זיגוג לקערה; גוון אדום. בהתייחסו תרשים להלן, לחתוך כל עוגה. (שמור את חתיכות העוגה שנותרו לשימוש אחר.)
מניחים שכבת עוגה אחת גדולה על 16 אינץ'. 12 אינץ'. לוח מכוסה. פרוסט למעלה עם 1/3 כוס ציפוי לבן; למעלה עם שכבה גדולה שנייה. פרוסט העליון הצדדים לבן. למעלה עם שכבת עוגה בינונית אחת; למעלה כפור עם 1/3 כוס ציפוי לבן. למעלה עם שכבה בינונית שנותרה; כפור עליון וצדדים אדומים. למעלה עם שכבת עוגה קטנה; מורחים למעלה עם ציפוי לבן. למעלה עם שכבה קטנה שנותרה; כפור העליון הצדדים לבן.
לסרט חותכים גליל פרי אחד ל -19 אינץ'. רצועה ארוכה; מניחים בצד את החלק הנותר. החל מהצד הקצר התחתון של העוגה, מרכז גליל פירות ועוטף על כל שכבה, ומסתיים בתחתית הצד הנגדי.
חותכים גליל פירות נוסף ל -15 אינץ'. רצועה; מניחים בצד את החלק הנותר. חזור על כורך לצד הארוך.
עבור הקשת, לחתוך 12 אינץ'. ו-3 אינץ'. רצועה מרצועת פירות שמורה. לולאה כל קצה של 12 אינץ'. רצועת לכיוון מרכז; קמצוץ יחד כדי חותם. עם ה-3 אינץ'. רצועת, טופס מעגל.
מקום במרכז של קשת ולחץ כדי להחזיק.
מניחים על העוגה. הכנס 1-1 / 4-ב. כדורי רדיד בתוך לולאות קשת ו 3/4-ב. רדיד כדור בתוך מרכז לולאה להחזיק פתוח.
חותכים את רצועת הפירות שנותרה לארבעה 3-1 / 2 אינץ'. רצועות; חותכים" וי " בקצה אחד של כל אחד. טאק ישר מסתיים תחת בסיס של קשת. לקשט עוגה עם סוכריות.
הסר כדורי נייר כסף ממש לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "