עוגת סוכר חומה עם קרם חמאה בוטנים וציפוי שביר
מתאים ל-42 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 17 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית ונילן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק, עוגת מזון השטן עם סוכר חום קרם חמאה, ו אגס עוגת שקדים עם קינמון סוכר חום חמאה.
הוראות
הכן פריכות בוטנים מיושנות.
מקציפים 1 1/2 כוסות חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות 7 דקות או עד רכות.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד שהצהוב נעלם.
מערבבים חלב וניל. בהדרגה להוסיף לסירוגין תערובת חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מורחים הבלילה לתוך 2 משומן ו floured 9 " cakepans.
אופים ב 350 במשך 24 עד 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות.
הסר מן המחבתות; מגניב על מדפים חוט.
לשבור רבע בוטנים פריכים מיושנים לתוך 1 1/2" ל 2" חתיכות.
מניחים רבע נוסף של שביר בתיק מקפיא zip-top גדול; לרסק לתוך פירורים גסים באמצעות פטיש או מערוך. השמורה נותרת שבירה לשימוש נוסף.
מורחים חמאה בוטנים בין שכבות ועל גבי וצדדים של עוגה. לחץ על שברירי כתוש גס על צידי העוגה.
מניחים פירורי שוקולד, חלב, ו 1 כף חמאה בקערת זכוכית קטנה. מיקרוגל על 1 דקה גבוהה. מערבבים עד חלקה. לטבול קצוות של חתיכות פריכות בוטנים גנאש שוקולד; מקום על נייר שעווה להקשיח.
טפטוף נשאר גנאש על עוגה. סדר טבול שביר על גבי עוגה.
הערה מקדימה: הכינו את שכבות הבוטנים והעוגות ביום שלפניכם, או הכינו את כל העוגה יום קדימה. כך או כך, להוסיף שוקולד טבל שביר רק לפני ההגשה.