עוגת סיר בקר מוקפץ
עוגת סיר בקר מוקפץ דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 525 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מרק בשר, סטייק בקר, רוטב צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו אחד-בשר בקר וכרוב מערבבים ומטגנים (קל + Paleo), בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו בקר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 2-3 ליטר, מכסים אורז עם 1 2/3 כוסות מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד, מכוסה, 15 דקות יותר.
בינתיים, לערבב 1 מרק כוס עם רוטב צדפות, קורנפלור, שום, פתיתי צ ' ילי; להפריש. דק לחתוך סטייק על פני תבואה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מוסיפים שמן למחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' על חום גבוה; כאשר חם, מוסיפים בשר. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 4 דקות.
להוסיף מרק שנותר, תערובת ירקות מוקפץ, ובצל. לבשל, מכוסה, רק עד ירקות הם ירוקים בהירים, על 3 דקות. מערבבים מרק מתובל לתוך תערובת בשר; מביאים לרתיחה.
בקערה, לשלב אורז עם תערובת ירקות בשר; כפית לתוך צלחת פאי 10 אינץ', 9 אינץ ' מחבת מרובע, או 1 1/2 ליטר צלחת אפייה.
פתח את קרום העוגה על פי הוראות החבילה. על לוח מקומח קל, להתגלגל לתוך סיבוב 12 אינץ 'עבור צלחת עוגה, או 1 אינץ' גדול יותר מאשר צלחת של צורה אחרת.
מניחים על תערובת בקר וירקות; מקפלים את הקצוות מתחת ולשטוף עם שפת פאן, וחליל בחוזקה נגד השפה.
חותכים צורות מן הקרום לקשט העליון, או לעשות כמה חריצים דקורטיביים בקרום.
אופים בתנור 350 עד מילוי חם במרכז, על 1 שעה.
להניח רדיד מעל קרום אם זה מתחיל להגזים.
בואו מגניב על 10 דקות; כף מן המנה או לחתוך פלחי.