עוגת ספגטי אפויה
פשטידת ספגטי אפויה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 75 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חלב, רוטב פסטה, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ספגטי אפוי, ו ספגטי אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות, מניחים מתלה במרכז התנור ומעילים קלות צלחת אפייה עמוקה 9x13 עם ספריי בישול nonstick.בקר טחון חום במחבת, ערבוב מדי פעם לשבור את הבשר, עד הבשר מבושל דרך, 5-7 דקות.
הסר את המחבת מהחום ולנקז את השומן העודף, אם בכלל.
מוסיפים רוטב פסטה לבשר ומניחים בצד (אין צורך לחמם רוטב).
מניחים ספגטי מבושל בתבנית אפייה ומפזרים פרמזן באופן שווה על top.In קערה קטנה להקציף ביצים ולהוסיף שמנת, חלב, מלח שום, לשלב.
יוצקים תערובת ביצים על פרמזן ואטריות.
יוצקים רוטב בשר מעל ומתפשטים באופן שווה במידת הצורך, ואז מפזרים מוצרלה.
אופים 45-50 דקות עד גבינה חומים בועות רוטב.
בואו לשבת במשך 10 דקות לפני ההגשה.