עוגת ספוג וקצפת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Zuppan Inglese. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 314 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, עוגת מזון מלאך, קוניאק, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו Inglese Zuppan, Panini Inglese, ו Zuppa Del Sol (מתכונים דומים).
הוראות
שים סוכר וחלמונים בקערה גדולה, והכה עם מערבל במהירות גבוהה עד צהוב חיוור. בהדרגה להוסיף קמח, להכות עד חלקה.
חלב חום מעל חום בינוני-גבוה בסיר בינוני, כבד עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח). בהדרגה להוסיף את החלב החם לתערובת סוכר, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להחזיר את תערובת החלב למחבת. מבשלים את התערובת על חום בינוני עד עבה (כ 8 דקות), ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים בקליפה.
כפית 1/4 כוס פודינג לתחתית של צלחת סופל 2 ליטר או קומפוט. סדר שליש פרוסות העוגה בשכבה אחת מעל פודינג.
מערבבים את גרנדין, דרמבוי, קוניאק ורום.
מברשת את תערובת גרנדין על פרוסות עוגה עד רטוב.
מורחים 1 1/4 כוסות פודינג על פרוסות עוגה. סדר שליש פרוסות העוגה בשכבה אחת מעל פודינג.
מברשת את תערובת גרנדין על פרוסות עוגה עד רטוב.
שלב 1 1/4 כוסות פודינג ושוקולד, ולהפיץ על פרוסות עוגה. סדר שאריות פרוסות עוגה מעל פודינג.
מברשת עם נשאר תערובת גרנדין.
מורחים פודינג שנותר על פרוסות עוגה.
מפזרים שקדים. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.