עוגת ספוג לימון
עוגת ספוג לימון אני יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 185 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך סוכר, קמח עוגה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת ספוג לימון II, מצות-עוגת ספוג לימון, ו עוגת ספוג לימון עם תותים מזוגגים (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים יחד קמח, מלח ואבקת אפייה.
בקערה גדולה, להכות ביצים עד רך ולימון צבעוני. בהדרגה לנצח בסוכר. מערבבים במיץ לימון וחומרי טעם.
מוסיפים תערובת קמח מנופה בהדרגה תוך כדי מכות; להכות רק מספיק כדי להתמזג.
מוסיפים חלב חם במהירות 1 כף בכל פעם, מכים עד מעורבב.
יוצקים למחבת ungreased בבת אחת.
אופים 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 עד 55 דקות, או עד חום זהוב המשרד לגעת. הפוך, וקריר במחבת. ואז לשחרר צדדים, ולהסתובב על מתלה עוגה להתקרר לחלוטין.