עוגת ערמונים עם רוטב לימון: Castagnaccio
עוגת ערמונים עם רוטב לימון: Castagnaccio דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר, חלב, חתיכות אגוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די גרוע. נסו Castagnaccio (עוגת ערמונים איטלקית), Castagnaccio con Lardo (עוגת ערמונים עם גב שמן), ו לימון, קרם פרש ועוגת ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בקערת ערבוב גדולה, מניחים את הקמח, סוכר ואגוזי מלך.
להוסיף 1/2 כוס חלב לאט להוסיף את שאר החלב, ערבוב כל הזמן כדי למנוע יצירת גושים בבלילה.
משמנים את מחבת העוגה עם 1 כף השמן ויוצקים את הבלילה.
לטפטף את החלק העליון של הבלילה עם שמן הזית הנותר ולהפיץ את הרוזמרין באופן שווה מעל.
אופים במשך 45 דקות, או עד קיסם פירסינג במרכז יוצא נקי.
בעוד castagnaccio הוא בישול, בסיר קטן, לשלב את הלימונים, סוכר, ו 1 כוס מים על חום בינוני. מבשלים עד רך למדי תוסס, על 20 דקות.
הסר את castagnaccio לשרת או חם או מגניב עם רוטב לימון.